modele baglı144hz 1ms olacak fakat
Curved(kavisli) VA PANEL Mİ
Flat(düz) IPS PANEL Mİ
Sizce hangisi?
Asus Va panelli bir monitör kullanıyorum valla beni de hiç üzmediVa sanıldığı kadar kötü değil hocam. Genel va kullanıyorum aldığıma pişman mıyım hayır. Normal bir oyuncu için yeterli. ıps renkleri daha canlı veriyor ama va da üzmüyor
aklımda şuan bu ikisi var, sizce iyi mi varsa önerilerinizi bekliyorumModellere bağlı. Modelleri atabilir misin ?
Modeller ne? Tahminimce ASUS TUf V bilmem ne vs 24G2U.144hz 1ms olacak fakat
Curved(kavisli) VA PANEL Mİ
Flat(düz) IPS PANEL Mİ
Sizce hangisi?
ASUS daha mantıklı.aklımda şuan bu ikisi var, sizce iyi mi varsa önerilerinizi bekliyorum
curved va olan
flat ıps olan
ASUS 23,8" VG249Q TUF GAMING 1Ms 144Hz Full HD IPS FreeSync Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS 23,8" VG249Q TUF GAMING 1Ms 144Hz Full HD IPS FreeSync Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
ips panellerde de ışık sızması oluyormuş fakat vatan mağazasından alacağım için orda testlerini yapmalarını isteyeceğimModeller ne? Tahminimce ASUS TUf V bilmem ne vs 24G2U.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ASUS daha mantıklı.
Olacaksa her panelde olur o. Alienware hariç tabi.ips panellerde de ışık sızması oluyormuş fakat vatan mağazasından alacağım için orda testlerini yapmalarını isteyeceğim