Neler Yeni

Curved monitör mü düz monitör mü

Kiritsugu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Emre Yılmaz
2k 27inç bir monitör almak istiyorum hikaye oyunları ağırlıklı oynuyorum curved görüntü olarak ta hoşuma gidiyor ama va panel deniyor ips panelle ne farkı var ips daha iyi diyolar neden.

Bütçem belirli değil taksitle alacağımdan 12k 13k kadar çıkabilirim ama hakkını verecek bişeyse biraz daha zorlayabilir.

Cancan234

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Can ince
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar teknoloji indirim
Bende curved monitör hastasıyım ama 2 k ıps de curved çok seçenek yok daha bi tık daha pahalı oluyor tercih senin yinede oyun için zaten bana kalsa curved al derim kavisi ne kadar fazlaysa da kendini oyunun içinde o kadar çok hissediyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende tn panel bir monitör var

Hikaye oyunları için ne önerirsiniz
Oled öneririm ama bütçenin 2 katı oluyor 😂

Amd34

80+ Silver
Curved kadar boş bi olay yok sakın curved almayın düz ips her zaman iyidir

Amd34

80+ Silver

Thorcuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
318
İsim
Emirhan
2k 27inç bir monitör almak istiyorum hikaye oyunları ağırlıklı oynuyorum curved görüntü olarak ta hoşuma gidiyor ama va panel deniyor ips panelle ne farkı var ips daha iyi diyolar neden.

Bütçem belirli değil taksitle alacağımdan 12k 13k kadar çıkabilirim ama hakkını verecek bişeyse biraz daha zorlayabilir.
bunu öneririm hocam cok iyidir

Kiritsugu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Emre Yılmaz
:D ışık sızması olarak çok berbat bir çok monitör kullandım curved kadar boş şey görmedim 1 kere aldım daha da almam
Görüntüsü ve verdiği oyun zevki benim hoşuma gitmişti ama sadece teknoloji mağazalarında gördüm detay bilmşyorum

Amd34

80+ Silver
Görüntüsü ve verdiği oyun zevki benim hoşuma gitmişti ama sadece teknoloji mağazalarında gördüm detay bilmşyorum
Nasıl bi oyun zevki verdi hocam merakımdan soruyorum kavisli olduğunu anlamıyorsun bile oyun oynarken 32 inç filan olursa anca hissedersin 27 24 kullandım curved ışık sızması dışında bi sorun yok oyun oynarken de öyle fark görmedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,367
Üyeler
161,038
Son üye
Harun145300
Top Bottom