BendeYakın fiyatlarda olabileceğini sanmıyorum?
O nasil olacak 1 curved 3 düzMonitör alacağım. 2500₺ bütçe var. Sizce bir adet 144hz curvedmi alayım. Yoksa üzerine biraz daha ekleyip 3 144hz düz monitör mü alayım?
Curved al geçMonitör alacağım. 2500₺ bütçe var. Sizce bir adet 144hz curvedmi alayım. Yoksa üzerine biraz daha ekleyip 3 144hz düz monitör mü alayım?
Knka 1500₺den 3 adet düz alabilirim. Ama şu anda curvedlar 2500 civarında onu sordum. Elinde 3500 olsa 3 tane düz mü alırsın yoksa bi tane curved alıp kalan paranı başka ekipmana mı verirsin?Yakın fiyatlarda olabileceğini sanmıyorum?
Yanlış anlamışsın knka baştan okuO nasil olacak 1 curved 3 düz
Tercih meselesi ama bence maks 2 monitör yeterli onun yerine ekipman , sistemini falan güçlendirdim.Monitör alacağım. 2500₺ bütçe var. Sizce bir adet 144hz curvedmi alayım. Yoksa üzerine biraz daha ekleyip 3 144hz düz monitör mü alayım?
Oyun için istiyorsan curved, ama iş için alıyorsan çizim tasarım vb. curved monitör kesinlikle almamalısın.Monitör alacağım. 2500₺ bütçe var. Sizce bir adet 144hz curvedmi alayım. Yoksa üzerine biraz daha ekleyip 3 144hz düz monitör mü alayım?
Valorant oynuyorum. Sistemim yayın için fazlasıyla yeterli.Oyun anlayışınız nedir? Curved VA panel bakmayın. Işık sızmaları çok oluyor.
FPS oyunları oynuyorsanız düz panel alın. Hem yayıncıysanız 1 tane 240 HZ ve 60 HZ monitör işinizi görür ya da 144+75Hz.