Neler Yeni

Curved vs flat

Grafomani

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Enes Gelir
27 inch curved vs 27 inch flat ( ozellikleri ikisininde 144hz 1ms)
Curved alacaktım fakat param yetmedi , flat almak zorunda kaldım , flat ın avantajlarını dezavantajlarını ve curved in aynı şekilde söylermisiniz , flat aldığıma pişman olmak istemiyorum , iyiki flat almışım dedirtcek avantajları varmıdır?

Tunadnr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Tunahan Dündar
Oyun oynamak için Flat daha avantajlı. Curved sadece sanki oyunun içindeymişsin edası oluşturuyor kullanan bilir.

27 inch curved vs 27 inch flat ( ozellikleri ikisininde 144hz 1ms)
Curved alacaktım fakat param yetmedi , flat almak zorunda kaldım , flat ın avantajlarını dezavantajlarını ve curved in aynı şekilde söylermisiniz , flat aldığıma pişman olmak istemiyorum , iyiki flat almışım dedirtcek avantajları varmıdır?
49 inch almadığın taktirde curved veya flat olması çok etkilemiyor. Curved ekranların olayı izlenen şeye derinlik katması ve bir miktar görüntüyü makyajlamak diyebilirim.

Grafomani

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Enes Gelir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
49 inch almadığın taktirde curved veya flat olması çok etkilemiyor. Curved ekranların olayı izlenen şeye derinlik katması ve bir miktar görüntüyü makyajlamak diyebilirim.
İkilemde kalsaydın flat mı alırdın curved mi ? :)

İkilemde kalsaydın flat mı alırdın curved mi ? :)
Ben flat alırdım. Flat, İPS, 240Hz, 1ms, G-SYNC, FLICKER-FREE(Titreşimsiz), düşük mavi ışık bu tarz bir monitör alırdım. Curved olmasından daha önemli şeyler var benim için ama tercihi senin tabi ki.

Grafomani

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Enes Gelir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben flat alırdım. Flat, İPS, 240Hz, 1ms, G-SYNC, FLICKER-FREE(Titreşimsiz), düşük mavi ışık bu tarz bir monitör alırdım. Curved olmasından daha önemli şeyler var benim için ama tercihi senin tabi ki.
Öneriniz için teşekkürler... mavi ışık deyince , mavi ışık filtresini açtığımızda monitörde herhangi bir görüntü veya performans eksikliği beliriyormu , filtre ne kadar faydalı , kullanıyormusunuz bilginiz varsa paylaşırmısınız?

Detaylı bilgim yok ancak ayarları değiştirdiğimde gözle görülür bir fark yaratarak mavi tonlarını kısıyor ve daha az göz yoruyor.
Açık olduğunda
image1.jpg

Kapalı olduğunda
image0.jpg

Curved göz saglıgı icin daha yararlı curved olunca ekrana baktıgın her nokta sana eşit uzaklıkta gelir. kısaca böyle başka bir yararı yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,249
Üyeler
167,454
Son üye
Severus21
Top Bottom