Neler Yeni

IPS FLAT EKRAN MI ? VA CURVED EKRAN MI ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Nedim Demirtaş
Aoc 1ms 144 hz alabilirsin 24 inç veya 27 ikisinde curved özelliği var

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
GamePower olan monitöre yaklaşmayın bile. Diğer monitör çok olumlu yorum alıyor. Alabilirisiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Enver Türkoğlu
Aoc 27g2u Modelini Kullanıyorum Daha Önce Va Kullandım Ama İyi ki IPS Panele Geçmişim. Renkler Bir Harika Bu Model İse Şaha Kaldırıyor. Gamepower Gibi Merdiven Altı Ürünlerden Uzak Durmanız Lazım
Va ile IPS arasondaki fark ne sana göre IPS de sanki siyah ekranlar çok kotu birsuru yorum aldım o şekilde.

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,908
İsim
Okan Aslantaș
Va ile IPS arasondaki fark ne sana göre IPS de sanki siyah ekranlar çok kotu birsuru yorum aldım o şekilde.
Ben size netlik getireyim monitörün çok ünlü bir marka olmasına gerek yok va panel oyuncular icindir renk kalitesi daha yüksek ve canlıdır ki genellikld bu monitörlerin parlaklık değerleri daha yüksektir ips monitörlerde oyun oynanmaz demiyorum tek farkı bu ipsde yandan sağdan soldan baktığınızda görüntü bozulmaz fakat va panelde bozulacak diye bir kaide yok Kısacası oyun için alıyorsanız va panel diğer her türlü șey için ips tercihiniz olsun diyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Baha Berk

Amacın Sadece Oyun Oynamaksa Va Panel Al. Ama Photoshop, Yayıncılık, Video Montaj Gibi Programlar Kullanacaksan va Panel Renk Gamutunda Seni Üzer. İPS Panel İse Birebir Canlı renk Sunar. Seni. Ha İps Panelde de Siyah Tam Siyah Değil. Hafif Grimsi Ama Tabi Bu Sadece Tam Ekran Siyah Olursa Anlarsın Yok. Normal Siyahları Cap Canlı. TN Kullandım berbat. her Açıdan Aynı Rengi Vermiyor. VA Panel Güzel Ama İps Kadar Canlı Değil. İPS den Şaşma Reis...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,249
Üyeler
165,658
Son üye
yusufkhya
Top Bottom