SneeX
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,731
Attığıma bakabilirsiniz o zaman.Fingertip tutuş şeklim elimde karışım 20 galiba
Attığıma bakabilirsiniz o zaman.Fingertip tutuş şeklim elimde karışım 20 galiba
Teşekkürler hocam her şey için peki arkadaşımızın attığı sarı sitedeki klavye nasıl 4 k ya verebilir sordum çocuğaAttığıma bakabilirsiniz o zaman.
Ajazz güzel. Kullandığı switchler de güzel. Alınabilir. Ama o fiyata kendin de dizebilirsin. Daha eğlenceli olur hem. Uğraşmak istersen parça önereyim.Teşekkürler hocam her şey için peki arkadaşımızın attığı sarı sitedeki klavye nasıl 4 k ya verebilir sordum çocuğa
Olur olur kendim de uğraşırım baya eğlenceli zaten customun amacı o ya ama işte ucuzsa o daha mantıklı olur gibi düşündümAjazz güzel. Kullandığı switchler de güzel. Alınabilir. Ama o fiyata kendin de dizebilirsin. Daha eğlenceli olur hem. Uğraşmak istersen parça önereyim.
2k'ya attığım parçaları alabilirsin konunun başında var.Olur olur kendim de uğraşırım baya eğlenceli zaten customun amacı o ya ama işte ucuzsa o daha mantıklı olur gibi düşündüm
He onlar daha ucuz ama belki aleminyum da alabilirm ne kadar bilmiyorum gmk67 800 çok iyi fiyat bence2k'ya attığım parçaları alabilirsin konunun başında var.
Hocam TR'de böyle şeyler satılıyor mu acaba bende düşünüyorum da bu tarz bir şey2k tutar.
![]()
GGBOY Kang Beyaz V3 Anahtarları Mekanik Klavye Doğrusal Anahtar 3 Pin Özel Kiraz RGB SMD Oyun Uyumlu Hot Swap MX Anahtarı - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
![]()
Mekanik klavye kiti çalışırken değiştirilebilir 3 mod Bluetooth 2.4G kablosuz RGB arkadan aydınlatmalı conta yapısı klavye - AliExpress 7
![]()
PBT Keycaps XDA profil kişiselleştirilmiş İngilizce/rusça anahtar kap kiraz MX 104 için boya süblimasyon/87/61 mekanik klavye
2. elden bulursun anca. Onun dışında hazır customlar var TR'deHocam TR'de böyle şeyler satılıyor mu acaba bende düşünüyorum da bu tarz bir şey
Hocam gümrükte ekstra bir ücret çıkarmı alcamAttığıma bakabilirsiniz o zaman.