aslında 5075b airlar aynı fiyata geliyorsa çok mantıklı ama %10 dışında cashback var mı ? air modeli %10 ile 3k'dan 2700'e düşüyor, dracula ise 3kya düşüyor diye biliyorum. M1 aklımı kurcalayan kısmı tactile switch olması, güzel midir değil midir emin olamadım. dracula veya piano olsa için çok rahat olacaktı, direkt yapışırdım. Şimdi switch değiştirme vs. uğraştırcak gibi. Forumda 2 kişi m1 v5 için sesi kötü demiş.
Bu arada aula f87 varmış trendyolda 2200'e kablosuz 4000 mah pili var ve güzel bi gasget yapısı var.
Attack shark k86 diye türkçe bir klavye daha buldum. Hepsi birbirine girdi
Attack Shark K86 Ekranlı Mekanik Klavye Türkçe Marka Attack Shark Model K86 Switch Mekanik / Full Hot Swap (3 ve 5 Pin Uyumlu / Çalışırken Değiştirilebilir) Bağlantı Tipi Kablolu / 2.4Ghz / Bluetooth 5.0 Klavye Düzeni Türkçe Q Layout / 86 Tuş / PBT Keycaps Aydınlatma Özelleştirilebilir Full...
ulugames.com.tr
royalkludge m87'nin tasarımı tam istediğim tarzda cidden keşke metal olsaydı
Şu an Razer Blackwidow Green switch kullanıyorum ancak switch’leri oldukça sesli ve clicky bir yapıya sahip. Hem iş hem de oyun amaçlı kullanabileceğim, daha tok (thocky) bir ses tonuna sahip bir klavye arıyorum. Bütçem 3000-3500 TL arasında. Şu ana kadar incelediğim modeller: AKKO 5075B Plus...
forum.donanimarsivi.com
5075b'ler daha çok hoşuma gitti ama ak820 pro da çok tatlı. Neden anlamadım ama birkaç kişi 5075b'ler ak820pro ve f75'ten falan daha kaliteli olduğunu söylemiş, diğer yandan da 5075b'ler sorunlu diyen de olmuş

ak820 pro'da Kasa, keycap ve knob kalitesi nasıl peki ? ve gift ile flying fish arasındaki fark nedir ?