Tamam işte belirttiğim gibi hiç açmadan satanlar oluyor kapalı kutu olarak, yine sen bilirsin kendi deneyimlerimi aktardım.Aslında 2. el düşünmüyorum benim için sıfır daha mantıklı. forumda birkaç kişiden de 5075b'lerin diğerlerine göre daha kaliteli olduğunu söylüyordu. Kişiden kişiye göre değişiyor mu acaba bilemedim
videoyu izledim cidden iyi duruyor ama ak820 pro için çok daha ucuz olduğu için daha iyi demiş. Tr'de ise 5075b 80-90 euro falan aralarında 20-25 euro fark var ama tr'de aynı fiyatlar. Sanırım ya royal kludgenin kablolu veya f87 alacağım ucuza ya da m1 diye düşündüm. çünkü hazır 3k veriyorken biraz daha veri ömürlük almak çok daha mantıklı geldi. ya da yarı fiyatına (2200e) diğerlerini alıp idare ederimBelki küçük bir ihtimal 5075b'ye kayarım ama karar veremedim daha
75den ziyade f87'yi düşündüm çok ucuz olduğu için deF75 alacaksan dongle sıkıntılı haberin olsun.
baktım ama 2300'den aşağıya satan yok. Bir ara herkesin ihtiyacı varken 1kya satmak için stok yapanalra 1.5 kat para kazandırmak istemem açıkçası sıfırı 2600 zaten. Teşekkür ederim. M1 v5 almaya ikna oldum gibi, almışken ömürlük olsun diye düşündüm.Tamam işte belirttiğim gibi hiç açmadan satanlar oluyor kapalı kutu olarak, yine sen bilirsin kendi deneyimlerimi aktardım.
Dongle'lar çakıştığı içinmiş sorun aula ile ilgisi yok pardon.75den ziyade f87'yi düşündüm çok ucuz olduğu için de
baktım ama 2300'den aşağıya satan yok. Bir ara herkesin ihtiyacı varken 1kya satmak için stok yapanalra 1.5 kat para kazandırmak istemem açıkçası sıfırı 2600 zaten. Teşekkür ederim. M1 v5 almaya ikna oldum gibi, almışken ömürlük olsun diye düşündüm.