Custom mouse denemem

aselkom24

80+
Reaksiyon skoru
8
Selamlar bir süredir custom klavye ile uğraşıyordum ve mouse customlama işine gireyim dedim
Throne marka bir mouse alıp modlamak istedim fikirlerinizi merak ediyorum.
Mouse bord olarak dareu a950 pro boardı takıldı ayrıca dış kasa boyandı boya işi zor oldu çünkü her plastik boya tutmuyor malasef ayrıca kediler mouse pad üstünde yatmayı sevdiğinden biraz tüylü kusura bakmayın (:

Ekler

• 1000035879.webp
    1000035879.webp
    3.2 MB · Hit: 35
  • 1000035878.webp
    1000035878.webp
    2.9 MB · Hit: 34
Selamlar bir süredir custom klavye ile uğraşıyordum ve mouse customlama işine gireyim dedim
Throne marka bir mouse alıp modlamak istedim fikirlerinizi merak ediyorum.
Mouse bord olarak dareu a950 pro boardı takıldı ayrıca dış kasa boyandı boya işi zor oldu çünkü her plastik boya tutmuyor malasef ayrıca kediler mouse pad üstünde yatmayı sevdiğinden biraz tüylü kusura bakmayın (:
Güzel olmuş

Hiç fena değil. Sarı siyah olsa daha çok severdim. Belki Click butonlardan birinde kanjiler olabilirdi. Ama bu haliyle de güzel olmuş eline sağlık. Boya öncesi zımpara denedin mi?

Hiç fena değil. Sarı siyah olsa daha çok severdim. Belki Click butonlardan birinde kanjiler olabilirdi. Ama bu haliyle de güzel olmuş eline sağlık. Boya öncesi zımpara denedin mi?
Boya öncesi zımpara yapılmasa zaten tutmaz bu plastiğe boya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tasarım için elimde baskı olması lazım olmadığı için logo vs basamıyorum bi bassam bambaşka şeyler çıkacakta ortaya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,219
Üyeler
183,246
Son üye
klokJ
Geri