Cheazy
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 826
En son 18 eylul saat 19.56 da islem yapmisim. Onuda haturliyom bizim burdaki bakkaldan kula almistim agalara, ondan sonra ciktim, parka gittik, parktan da petrole ugradim. Ordan da kuzen arabayla eve atti. Hatirladigim kadariyla hep cebimdeydi o siralar, Bu islerden sonra kartlari hic fiziksel olarak kullanmamisim, is zaten evime 10 dk yuruyom cuzdana da ihtiyac duymuyorum qr dan sipsak hallediyorum isimi. 3 gun sonra yane 22 eylulde de disari cikcaktim arabayla baktim cuzdan yok, sonra ciktim disari cok umursamadim. Evin her yerini aradim, koltuklarin altlarina banyoya mutfaga varincaya kadar ki cuzdani koydugum yerler fixtir, balkon, masamin ustu, oturma odasinda sehpanin ustu.
Simdi yeni ehliyet cikarsam 2
Yeni kimlik karti 400 kusur
Fotograd icinde bi 500 gider
+ nufus mudurlugune git randevu bul kostur dur
Yeni banka kartlari cikarmak, bu basit gibi gizuken ama gelene kadar bekle babam bekle isi
kartlarimin hicbirini su an iptal etmedim. Bir islem yapsinlar da goreyim en azindan nerede oldugunu bilir giderim kafasibdayim. Ama isin iyi mi kotu mu ne tarafida şu ki hicbir karttan (1 kredi 2 banka kartım var, para da var hesaplarda) harcama yapilmamis.
Cuzdanimin icinde 1 adet fotografim + Yakıt fişi + kartlarim ehliyetim vs vardi. Emniyete teslim edilse 100 kez ararlar beni uyarirlardi diye dusunuyorum. Yarin ilk bakkala gidip bakabilirsen kameralara bakacagim, hatta vekki bakkalda dusumusumdur o da koymustur bir yere, 2. is olsrak orada yoksa da emniyete+ zabita kayip esya burosu mu ney varmis oraya + kent kart kayip esya noktasi vs varmis onlari arayip oralardaysa gidip almayi dusunuyorum. Aklima mantikli gelen seyler bunlar sizin tavsiyeleriniz neler gunlerdri cikdiriyorum. Bundan sonra da 1 tel nosu, 2 de airtag atcam cuzdana zaten yanimdan da ayirmicam
Simdi yeni ehliyet cikarsam 2
Yeni kimlik karti 400 kusur
Fotograd icinde bi 500 gider
+ nufus mudurlugune git randevu bul kostur dur
Yeni banka kartlari cikarmak, bu basit gibi gizuken ama gelene kadar bekle babam bekle isi
kartlarimin hicbirini su an iptal etmedim. Bir islem yapsinlar da goreyim en azindan nerede oldugunu bilir giderim kafasibdayim. Ama isin iyi mi kotu mu ne tarafida şu ki hicbir karttan (1 kredi 2 banka kartım var, para da var hesaplarda) harcama yapilmamis.
Cuzdanimin icinde 1 adet fotografim + Yakıt fişi + kartlarim ehliyetim vs vardi. Emniyete teslim edilse 100 kez ararlar beni uyarirlardi diye dusunuyorum. Yarin ilk bakkala gidip bakabilirsen kameralara bakacagim, hatta vekki bakkalda dusumusumdur o da koymustur bir yere, 2. is olsrak orada yoksa da emniyete+ zabita kayip esya burosu mu ney varmis oraya + kent kart kayip esya noktasi vs varmis onlari arayip oralardaysa gidip almayi dusunuyorum. Aklima mantikli gelen seyler bunlar sizin tavsiyeleriniz neler gunlerdri cikdiriyorum. Bundan sonra da 1 tel nosu, 2 de airtag atcam cuzdana zaten yanimdan da ayirmicam