Neler Yeni

Cv İçi̇n Ücretsi̇z Serti̇fi̇ka Si̇tesi̇

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
samet fidan
İlgilendiği Kategoriler
Fırsatlar
Instagram
samet.fdnn
ARKADAŞLAR SELAM
LOJİSTİK ÖNLİSANS 2. SINIF ÖĞRENCİSİYİM ELGÜNKAN VAKFINDAN YAZILIM VS. GİBİ BİRÇOK ÜCRETSİZ SERTİFİKA ALABİLİRSİNİZ BANA BİR HOCAM SÖYLEMİŞTİ İŞİNİZE YARAR BELKİ CV DOLDURMAK VE GERÇEK BİR EĞİTİM ALMAK İÇİN

BENDE OKULDAN SONRA ALMANYAYA GÖÇ ETMEK İSTİYORUM O YÜZDEN BU YIL KENDİMİ GELİŞTİREBİLDİĞİM KADAR GELİŞTİRMEKLE UĞRAŞIYORUM VARSA BAŞKA BİLDİĞİNİZ ŞEYLER ÖNERİLERİNİZE DE AÇIĞIM

https://www.elginkanvakfi.org.tr/

Rabiotta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
561
İsim
Mert Furkan Can
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar,oyunlar,diziler
attıgın linkten nasıl alıyoruz sertifika vs ne yapmamız lazım

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
samet fidan
İlgilendiği Kategoriler
Fırsatlar
Instagram
samet.fdnn
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
https://www.uemtem.org.tr/

eğitimlerimiz bölümlerinden bu linke gir yada kurslardan uzem olanları seçersen uzaktan eğitim ile kurs alırsın

Strangersupuk

80+ Bronze
yurtdışı için europass cv yapmanız gerekiyor diye biliyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

konuyu biraz yanlış anlamışım kusura bakmayın :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
samet fidan
İlgilendiği Kategoriler
Fırsatlar
Instagram
samet.fdnn
yurtdışı için europass cv yapmanız gerekiyor diye biliyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

konuyu biraz yanlış anlamışım kusura bakmayın :D
oraya eklemek için sertifika kanka :) ama varsa bildiğin sertifika programları ücretsiz öğrenmek isterim

Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
keday samur
kimsenin umrunda olmaz bu sertifikalar şunlar bunlar. bende 500 tane var. hiçbirini yazmadım. mühim olan şey ne yapabildiğiniz, ve ne kadar yapmak istediğiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
keday samur
ya da şöyle tavsiye vereyim gençlere. bakın iki farklı tür iş vardır.

1) kapağı attınızmıydı tamaaam rahatsınız işleri. mesela izmir belediyesinde izmirkart bölümünde çalışan piromun köylüleri.
2) gerçek bir iş yapılan gerçek bir iş. örneğin ekran kartı tamiri yapan bir işletmeye başvuruyorsunuz cv'nizde böyle birsürü miksok coursera moursera sertifika üstüne sertifika

işe kabul edildiniz diyelim önünüze gelen ilk kart, siz ona o size bakıyor. ne oldu o sertifikalarınız? cv'ye doldurduğunuz o bomboş satırlar? yani demem o ki kendinizi kandırmayın, kendinizi geliştirin. bu geliştirme işinin de belgesi olmaz. iş tecrübesi olan birisinin gözünde o satırlar neden bomboş açıklamaya çalıştım. bilmiyorsanız da mühim olan yapma isteğiniz, hevesiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
samet fidan
İlgilendiği Kategoriler
Fırsatlar
Instagram
samet.fdnn
ya da şöyle tavsiye vereyim gençlere. bakın iki farklı tür iş vardır.

1) kapağı attınızmıydı tamaaam rahatsınız işleri. mesela izmir belediyesinde izmirkart bölümünde çalışan piromun köylüleri.
2) gerçek bir iş yapılan gerçek bir iş. örneğin ekran kartı tamiri yapan bir işletmeye başvuruyorsunuz cv'nizde böyle birsürü miksok coursera moursera sertifika üstüne sertifika

işe kabul edildiniz diyelim önünüze gelen ilk kart, siz ona o size bakıyor. ne oldu o sertifikalarınız? cv'ye doldurduğunuz o bomboş satırlar? yani demem o ki kendinizi kandırmayın, kendinizi geliştirin. bu geliştirme işinin de belgesi olmaz. iş tecrübesi olan birisinin gözünde o satırlar neden bomboş açıklamaya çalıştım. bilmiyorsanız da mühim olan yapma isteğiniz, hevesiniz.
tecrübe için teşekkürler maalesef dediğinize katılmıyorum lojistik sektöründe ileri excel ve sap programları çok önemli rol oynuyor ve bunların sertifikalı eğitimini alıp kanıtlamak gerekiyor ben almanyaya gitmeyi düşünüyorum dedim bu yüzden de ilk deneyimlere sonra sertifikalara bakılıyor sertifika dediğim öyle boş olanlar değim bölüm ile alakalı örgün olarak alınmış diploma niyetine sayılacak şeyler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,549
Üyeler
166,397
Son üye
cansumm_
Top Bottom