Yardım cvp bulamadım

Reaksiyon skoru
10
Arkadaşlar Anakartım GIGABYTE a320s2h işlemcim ryze 3 1200 anakartın üstünde m2 slot girişi var 500 GB lik ssd alsam olurmu ?

kardeşim peki normal SSD var , m2 alırsam normal SSD ye göre daha hızlı olurmu ( % verirmisin ?)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

teşekkür ederim kardeşim <3
bende normal SSD var , m2 alırsam iyisinden % kaçlık hız artışı olur kardeşim ?
%'lik bir değer vermek pek mümkün değil. Ancak hız artışı olacağı kesin.

kardeşim peki normal SSD var , m2 alırsam normal SSD ye göre daha hızlı olurmu ( % verirmisin ?)
Daha hızlı olur ama o farkı her yerde hissedemezsiniz diye biliyorum. Oyun bekleme ekranı vb. o kadar da fark etmese de veri okuma ve yazmada farkı görebilirsiniz diye biliyorum. % olarak ise okuma yazma hızları yazıyor onlara bakabilirsiniz bence.

Sata ssdler 500-600mb civarlarında yazma hızına sahipken m2 ssdlerde mesela benim kullandığım XPG SX8200 pro modeli 1200mb hızında yazabiliyor. Yani m2 ssdler kat kat daha performanslı. Ama dikkatli olun m2 formunda olup sata standartlarında çalışan msata ssdler var onlar standart bir sata ssd ile aynı düzeylerde çalışıyor.

teşekkür ederim kardeşim <3
bende normal SSD var , m2 alırsam iyisinden % kaçlık hız artışı olur kardeşim ?

Yüksek performanslı bir m2 ssd alırsan 2. kez hızda uçuş yaşarsın. Ben satadan m2ye geçtim şuan sata ssdli bilgisayarlar bana harddiskle çalışıyor gibi geliyor.

Daha hızlı olur ama o farkı her yerde hissedemezsiniz diye biliyorum. Oyun bekleme ekranı vb. o kadar da fark etmese de veri okuma ve yazmada farkı görebilirsiniz diye biliyorum. % olarak ise okuma yazma hızları yazıyor onlara bakabilirsiniz bence.

Kardeşim fark ediyor ya. Hepsi ssd kullanan arkadaşlarımla pubg oynadığımızda çıkacağımız zaman lobiye dönüp bekliyorum onları :) M2' nin gücü adına :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,222,193
Üyeler
198,261
Son üye
Ali Çınarw2

Geri