tankeros01
80+
- Reaksiyon skoru
- 10
Arkadaşlar Anakartım GIGABYTE a320s2h işlemcim ryze 3 1200 anakartın üstünde m2 slot girişi var 500 GB lik ssd alsam olurmu ?
teşekkür ederim kardeşim <3Evet olur.
kardeşim peki normal ssd var , m2 alırsam normal ssd ye göre daha hızlı olurmu ( % verirmisin ?)Evet olur.
teşekkür ederim kardeşim <3Evet takabilirsin.
%'lik bir değer vermek pek mümkün değil. Ancak hız artışı olacağı kesin.kardeşim peki normal SSD var , m2 alırsam normal SSD ye göre daha hızlı olurmu ( % verirmisin ?)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
teşekkür ederim kardeşim <3
bende normal SSD var , m2 alırsam iyisinden % kaçlık hız artışı olur kardeşim ?
Daha hızlı olur ama o farkı her yerde hissedemezsiniz diye biliyorum. Oyun bekleme ekranı vb. o kadar da fark etmese de veri okuma ve yazmada farkı görebilirsiniz diye biliyorum. % olarak ise okuma yazma hızları yazıyor onlara bakabilirsiniz bence.kardeşim peki normal SSD var , m2 alırsam normal SSD ye göre daha hızlı olurmu ( % verirmisin ?)
kardeşim peki normal SSD var , m2 alırsam normal SSD ye göre daha hızlı olurmu ( % verirmisin ?)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
teşekkür ederim kardeşim <3
bende normal SSD var , m2 alırsam iyisinden % kaçlık hız artışı olur kardeşim ?
Daha hızlı olur ama o farkı her yerde hissedemezsiniz diye biliyorum. Oyun bekleme ekranı vb. o kadar da fark etmese de veri okuma ve yazmada farkı görebilirsiniz diye biliyorum. % olarak ise okuma yazma hızları yazıyor onlara bakabilirsiniz bence.