Neler Yeni

Yardım cvp bulamadım

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Durdu Can İŞCİ
Arkadaşlar Anakartım GIGABYTE a320s2h işlemcim ryze 3 1200 anakartın üstünde m2 slot girişi var 500 GB lik ssd alsam olurmu ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Durdu Can İŞCİ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
100
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,086
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
kardeşim peki normal SSD var , m2 alırsam normal SSD ye göre daha hızlı olurmu ( % verirmisin ?)
Mesaj otomatik birleştirildi:

teşekkür ederim kardeşim <3
bende normal SSD var , m2 alırsam iyisinden % kaçlık hız artışı olur kardeşim ?
%'lik bir değer vermek pek mümkün değil. Ancak hız artışı olacağı kesin.

FarukKusdil

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,279
İsim
Ömer Faruk Kuşdil
kardeşim peki normal SSD var , m2 alırsam normal SSD ye göre daha hızlı olurmu ( % verirmisin ?)
Daha hızlı olur ama o farkı her yerde hissedemezsiniz diye biliyorum. Oyun bekleme ekranı vb. o kadar da fark etmese de veri okuma ve yazmada farkı görebilirsiniz diye biliyorum. % olarak ise okuma yazma hızları yazıyor onlara bakabilirsiniz bence.

Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Abdurrahman
Sata ssdler 500-600mb civarlarında yazma hızına sahipken m2 ssdlerde mesela benim kullandığım XPG SX8200 pro modeli 1200mb hızında yazabiliyor. Yani m2 ssdler kat kat daha performanslı. Ama dikkatli olun m2 formunda olup sata standartlarında çalışan msata ssdler var onlar standart bir sata ssd ile aynı düzeylerde çalışıyor.

teşekkür ederim kardeşim <3
bende normal SSD var , m2 alırsam iyisinden % kaçlık hız artışı olur kardeşim ?

Yüksek performanslı bir m2 ssd alırsan 2. kez hızda uçuş yaşarsın. Ben satadan m2ye geçtim şuan sata ssdli bilgisayarlar bana harddiskle çalışıyor gibi geliyor.

Daha hızlı olur ama o farkı her yerde hissedemezsiniz diye biliyorum. Oyun bekleme ekranı vb. o kadar da fark etmese de veri okuma ve yazmada farkı görebilirsiniz diye biliyorum. % olarak ise okuma yazma hızları yazıyor onlara bakabilirsiniz bence.

Kardeşim fark ediyor ya. Hepsi ssd kullanan arkadaşlarımla pubg oynadığımızda çıkacağımız zaman lobiye dönüp bekliyorum onları :) M2' nin gücü adına :)

Top Bottom