Neler Yeni

CW sesi kulaklığa vurur mu ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Sefa Gümüşsoy
İyi günler değerli forum üyeleri . Bundan 3 ay önce benim PC den yük altında cızırtı sesi geliyordu bende ekran kartında şüphelendim ve kartı aldığım İncehesap a gönderdim 2 hafta sonra bana test ettik sorun yok dediler ve geri gönderdiler . Bende online derslerim var diye uğraşmak istemedim kullanmaya devam ettim. bunda 1 hafta öncesine kadar kulak içi kulaklık kullanıyordum ve kasanın ön ses girişine takıyordum ve bu CW sesi oyunda iken az geliyordu. 1 hafta önce Corsair HS35 aldım ön girişlere takınca dinlediğim yüksek sesle bir şey dc yada oyunda arkadaşlarımla konuşurken karşıya gidiyor diye bende arka (ana kart) ses girişlerine takıyorum fakat oyunda iken bu cızırtı sesi bana aşırı bir şekilde geliyor. Bunun olması mümkün mü başka bir şeyden olabilir mi. Ve kulaklığa gelmesinin engelleyemez miyim. Şimdiden teşekkürler.

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Normalde Coil Whine sesinin kulak üstü kulaklık takıyorken gelmemesi lazım. Eğer geliyorsa o Coil Whine çok fazladır ve garantiye gitmelidir

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Sefa Gümüşsoy
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Normalde Coil Whine sesinin kulak üstü kulaklık takıyorken gelmemesi lazım. Eğer geliyorsa o Coil Whine çok fazladır ve garantiye gitmelidir
Gitti fakat test ettik yük altında bu sorunla karşılaşmıyoruz diye geri gönderdiler. Bende uğraşmak istemedim. Uzaktan eğitim görüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,636
Üyeler
164,353
Son üye
sadrazam ikram
Top Bottom