ayar dedgınız sansur gıbımı nerden ayarlanıyor acaba ?Biraz evvel cıkyım oyundan senin ayarlarına göre değişiyor dostum..
aman aman hiç bulaşmim the last of us oynim benılk sahnede kuvvete bır kadın ve bır adamı cıplak ve olu halde buluyorsun
daha sonrasını oynamadım
hiçbir fikrim yokBen de oynamak istiyorum bu oyunu ancak renk paletinden ve bozulma efektlerinden dolayı asla oynayamayacağım büyük ihtimalle bunu düzelten mod gibi bir şey yok mudur
hatta daaha sonra kadını kuvetten cıkarıp balkona kadar taısyosun o haldeykenaman aman hiç bulaşmim the last of us oynim ben
Mesaj otomatik birleştirildi:
hiçbir fikrim yok
amd kartın varsa fsr3.0 modu varBen de oynamak istiyorum bu oyunu ancak renk paletinden ve bozulma efektlerinden dolayı asla oynayamayacağım büyük ihtimalle bunu düzelten mod gibi bir şey yok mudur
Hayır yok, ilk sahnede banyoda üstü açık kadın var sadece o kadar.oynarken birden odaya babam felan dalar aman aman gta sa ayakkabıcı olayını halen unutamıyorum gta 5 teki sarışın iyidi ama
gözümün önünde canlandı sahnehatta daaha sonra kadını kuvetten cıkarıp balkona kadar taısyosun o haldeyken
orada ambulans tarzı bır sey gelıyor onlar goturuyolar
amd kartın varsa fsr3.0 modu var
Ayarlardan kapanıyor sıkıntın buysa sen şu küvet olayı dışında sen istemedikçe çıkmıyor böyle sahneler.
hikaye nasıl oynanırmı pekiHayır yok, ilk sahnede banyoda üstü açık kadın var sadece o kadar.
hayır tercihlerden bahsediyor mesala bazı kadınlarlarla bir şeyler yapabiliyorsun tercihlerine bağlı o senin gördüğün daha fazla şeyler var =(ılk sahnede kuvvete bır kadın ve bır adamı cıplak ve olu halde buluyorsun
daha sonrasını oynamadım
ayar dedgınız sansur gıbımı nerden ayarlanıyor acaba ?