mutlu pide
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
Dahası
RDR2. Onunla kapışacak muhtemelen sadece Witcher serisi ve Undertale (iyi son) vardır.
nETabikide Cyberpunk 2077, Bugdr 2 sıradan Dandik Bir Oyun Cyberpunk'in Evren'i Bile Yeter Tokatlamaya, mükemmel hikayesini saymıyorum bile.
Knk troll yapıyor onu takma fazla
Tm dostum yok bir şeyNe nE
Nevzat troll'un hası sensin bende seni ciddiye alamıyorum zaten.Knk troll yapıyor onu takma fazla
Çok takma onu o kendi halinde takılıyor
Yav he he. Zelda BotW oynanmamsin galiba. Bana gore Zelda, elbet bir milyon basar. Lakin Metacritic'e gore gayette piyasada kapisacak turde. Daha cok oyun var, oynamadigin icin bilmezsin.Rdr2 ile kapışacak bir oyun yok piyasada
Bu kişiden kişiye değişir kendi fikrimi belirttimYav he he. Zelda BotW oynanmamsin galiba. Bana gore Zelda, elbet bir milyon basar. Lakin Metacritic'e gore gayette piyasada kapisacak turde. Daha cok oyun var, oynamadigin icin bilmezsin.
Konu sahibi; Cyberpunk 2077 fena degildir. Iki kere bitirdim.
RDR 2, Aksiyon oyunu da ama cok da aksiyonlu gecmiyor. Agir isliyor.
Cyberpunk 2077'de karakterimizi ust duzey sekillerde gelistiriyoruz,
dopdolu sehir de var, arazi de var.
Ayrica cok guzel, birbirinden farkli ve mekanikte silahlar var ve bu silahlari da donatabiliyoruz, guclendirebiliyoruz.
Ana Hikaye olarak Arkham Sovalyesi'nden esinlenmis biraz.
Rol yapma unsuru ana hikayeye etki yonunden kotudur ama yan gorevlerde muhtesemdir.
FPS oyunlariyla oyle aram yoktur ama hikayeli, bol aksyonlu ve gerceklikten uzak oldugu icin severim boyle oyunlari. Birde RPG.