Beguile 80+ Bronze Katılım 5 Haziran 2023 Mesajlar 855 Dahası Reaksiyon skoru 475 İsim Beguile 26 Eylül 2023 #1 Arkadaşlar merhaba, elimde 1.63 sürümünde yarıda kalmış bir save var. Oyunun 2.0 versiyonunu kursam save'i manuel atıp devam edebiliyor muyum? Deneyen oldu mu?
Arkadaşlar merhaba, elimde 1.63 sürümünde yarıda kalmış bir save var. Oyunun 2.0 versiyonunu kursam save'i manuel atıp devam edebiliyor muyum? Deneyen oldu mu?
Halil014 80+ Silver Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 2,872 Dahası Reaksiyon skoru 1,539 İsim İbrahim Halil Çelik 26 Eylül 2023 #2 Save zaten devam ediyor . Sadece yapımcılar yeni save ile oynamayı öneriyor.
Beguile 80+ Bronze Katılım 5 Haziran 2023 Mesajlar 855 Dahası Reaksiyon skoru 475 İsim Beguile 26 Eylül 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Halil014 yazmış: Save zaten devam ediyor . Sadece yapımcılar yeni save ile oynamayı öneriyor. Devamı için tıklayın... Otomatik Save'lerin devam ettiğini biliyorum. Eski sürümlerdeki Manuel atılan save'ler çalışıyormu bunu merak ettim.
Halil014 yazmış: Save zaten devam ediyor . Sadece yapımcılar yeni save ile oynamayı öneriyor. Devamı için tıklayın... Otomatik Save'lerin devam ettiğini biliyorum. Eski sürümlerdeki Manuel atılan save'ler çalışıyormu bunu merak ettim.
Halil014 80+ Silver Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 2,872 Dahası Reaksiyon skoru 1,539 İsim İbrahim Halil Çelik 26 Eylül 2023 #4 Beguile yazmış: Otomatik Save'lerin devam ettiğini biliyorum. Eski sürümlerdeki Manuel atılan save'ler çalışıyormu bunu merak ettim. Devamı için tıklayın... Denemek lazım bilemedim şimdi. Oyun yüklü değil PC de.
Beguile yazmış: Otomatik Save'lerin devam ettiğini biliyorum. Eski sürümlerdeki Manuel atılan save'ler çalışıyormu bunu merak ettim. Devamı için tıklayın... Denemek lazım bilemedim şimdi. Oyun yüklü değil PC de.