Neler Yeni

CYBERPUNK 2077 ALINIR MI

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
878
İsim
Muhammet Kürkçü
yok lan yaz indirimleride baya taştaşlı oluyo özellikle büyük oyunlarda indirim 60 70 arısı oluyo stealht buildleri falan sarıyo baya bide onun için alıyorum termal katanayla deşiyolar valla

ne alaka ki ama 2.1 le eve kız atma geldi artık partnerler 2 katı daha fazla gözüküyo
Ben 2.0 da hiç ev almadan oynadığım için bir şey diyemeyeceğim.

AtiIIa

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
20,545
İsim
Atilla
İlgilendiği Kategoriler
Oyun
yok lan yaz indirimleride baya taştaşlı oluyo özellikle büyük oyunlarda indirim 60 70 arısı oluyo stealht buildleri falan sarıyo baya bide onun için alıyorum termal katanayla deşiyolar valla

ne alaka ki ama 2.1 le eve kız atma geldi artık partnerler 2 katı daha fazla gözüküyo
Judy lezbiyen. Erkek karakter seçersen Panam, kadın karakter seçersen Judy ile romance yapabiliyorsun.

LostNoc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Caner Karadağ
son güncellemelerle beraber alınır

AtiIIa

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
20,545
İsim
Atilla
İlgilendiği Kategoriler
Oyun
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
furkan
knk haklıymış sın lan soryy komut la yapılabiliyomuş ama vanilla sürümü için yokmuş

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,351
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Evet oyun içi çok gözükmüyor ama lucy ye yardım ettiğim görev serisi fena sayılmazdı bence. Karakteri kız seçseydim muhtemelen lucy ile olan süre dahada artardı.
ben 4 defa male v şimdide female v ile oynuyorum 4 defa sandevistan buildiyle gittim bu sefer netrunner buildiyle oynuyorum ama bu sefer hile yaptım canım sıkıldığından arabaları hızlandırdım falan yeminle yeni ac oyunlarından daha iyi assasinlik yapılıyor şu oyunda
Mesaj otomatik birleştirildi:

miror interractions da vardı erkek char
Judy için normal oyunda kadın karakter lazım mod yüklersen anca erkek karakterle judy ile sevgili olabilirsin panam normalde erkek v nin sevgilisi

Palo DAYI 👑

80+ Gold
ulan yasım 22 arkada peder var dıye oynu oynmaya korkuyoruz vay a.....

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,351
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Evet oyun içi çok gözükmüyor ama lucy ye yardım ettiğim görev serisi fena sayılmazdı bence. Karakteri kız seçseydim muhtemelen lucy ile olan süre dahada artardı.
hacı siz herhalde lucy diye judyden bahsediyorsunuz SALDJDSAJKD
Lucy Cyberpunk Edgerunnerstaki ana karakterlerden judy oyundaki virtu düzenleyen

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
878
İsim
Muhammet Kürkçü
ben 4 defa male v şimdide female v ile oynuyorum 4 defa sandevistan buildiyle gittim bu sefer netrunner buildiyle oynuyorum ama bu sefer hile yaptım canım sıkıldığından arabaları hızlandırdım falan yeminle yeni ac oyunlarından daha iyi assasinlik yapılıyor şu oyunda
Mesaj otomatik birleştirildi:

Judy için normal oyunda kadın karakter lazım mod yüklersen anca erkek karakterle judy ile sevgili olabilirsin panam normalde erkek v nin sevgilisi
Oyunu 10 defa bitirmeye karar versem hepsinde sandevistan ile bitirir diğerleri zevkli değil bence.
Sandevistanın dadını bilenler bi layk atsın.

Top Bottom