rainbowgamer
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 323
Sizce cyberpunk 2077 ultimate edition alınır mı kısacası 1400 tl gibi bir fiyatı hak ediyor mu ?
Güzel cevaptı gerçektenaile evindeysen hayır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bolca cinsellik-+18 sahne görevler var
Alınır. Taş gibi oyun.Sizce cyberpunk 2077 ultimate edition alınır mı kısacası 1400 tl gibi bir fiyatı hak ediyor mu ?
Hocam peki güvenilir bir sistem mi olurSteam hesabı alıp ordan oynamayao deneyebilirsin 1400 TL çok gözüktü gözüme
Hocam evet bakabilirim ama cyberpunk ilgimi çektiPahalı bence. Eğer oyun oynamaya fazla vakit ayırabiliyorsan Xbox gamepass al farklı oyunlarda oynarsın sıkılırsan
knkam ilk görevden çıplaklık 3.4. görevdenGüzel cevaptı gerçekten
Göçebe mi neydi ben onla başladım 1 saat olmadan tamamen giysisiz birini kurtarma görevi vardıknkam ilk görevden çıplaklık 3.4. görevden
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
genel kurmay evine gidiyorsun
Güzel oyunda şahsen ben 1400 vermem. Zamanında çok ucuza aldım. Şuan alsam en fazla 500 verirdim. Güzel ama bence mükemmel değil. Elden ringi bile 700₺ ye almış biri olarak ona o parayı vermemSizce cyberpunk 2077 ultimate edition alınır mı kısacası 1400 tl gibi bir fiyatı hak ediyor mu ?
ben ortadakindeyimGöçebe mi neydi ben onla başladım 1 saat olmadan tamamen giysisiz birini kurtarma görevi vardı