Neler Yeni

cyberpunk 2077 almam için beni ikna edin !

xErenBnee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
496
İsim
Eren.
onun yerine satıp yeni al veya 2. el çünkü kadron vs çok ağır kalır süspansiyon çok enerjini emer şehir bisikelt iveya fixie yi dönüştürebilirsinde dağ biiskleti ıh ıh
yok öyle pek yorulmuyom 1.5 saat aralıksız sürebilirim sorun olmuyor o konuda
Mesaj otomatik birleştirildi:

Banane olm alıyosan al parayı ben mi alıyorum??
sanane ise konuya cevap yazmayabilirsin??

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,538
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
ben aldım valla direk alan pişman olmaz tahminimce çok güzel bir oyun çıkacak ortaya
Bir de mastercard indirimi de var 250tl oyun alırsan 50tl daha veriyor onunla da fallguys alıcam miss

!Enes!

80+
yok öyle pek yorulmuyom 1.5 saat aralıksız sürebilirim sorun olmuyor o konuda
Mesaj otomatik birleştirildi:

sanane ise konuya cevap yazmayabilirsin??
Saçmalıktan ibaret bi soru oyunu merak ediyorsan internette zibil tane kaynak var niye gelip buraya ikna et dersin. Ayrıca istediğim konuya istediğim şeyi yazarım sizi ilgilendirmez.

xErenBnee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
496
İsim
Eren.
Saçmalıktan ibaret bi soru oyunu merak ediyorsan internette zibil tane kaynak var niye gelip buraya ikna et dersin. Ayrıca istediğim konuya istediğim şeyi yazarım sizi ilgilendirmez.
fikir danışılmak için açılmış bir konu sen geliyorsan beni ilgilendirmez diyorsun

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
burasıda internetteki zibil tane kaynaktan sayılmazmı yüzlerce insan var burda daha önce cd project red oyunu deneyimlemiş burda boş boş yorum atan bir kaç kişiden birisin sadece fikir danışılmayacaksa yardım alınmayacaks bu forumlar neden var bir düşün bakalım

xErenBnee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
496
İsim
Eren.
burasıda internetteki zibil tane kaynaktan sayılmazmı yüzlerce insan var burda daha önce cd project red oyunu deneyimlemiş burda boş boş yorum atan bir kaç kişiden birisin sadece fikir danışılmayacaksa yardım alınmayacaks bu forumlar neden var bir düşün bakalım
benim gibi sen de engelle.

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem

tamer oyunda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,658
İsim
-
evet bencede çok pahalı bi 175 fln olsa hiç konusunu bile açmazdım da işte tr gerçekleri
Bir oyuna en fazla 48 tl verdim ben. Onuda beceremeyince sinir oldum. Bir daha oyun almadım. Şuan aklımda Fall Guys var ama herkes sinir krizi geçirmelik oyun diyor ona da.

ardaozal

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,493
İsim
Arda Özal
2020 yılının rpg GTAsı olacak gta dediğim o hissi birazcıkda olsa açık dünyasında yaşatacak ve arkasında koskoca CD Projekt var

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
2020 yılının rpg GTAsı olacak gta dediğim o hissi birazcıkda olsa açık dünyasında yaşatacak ve arkasında koskoca CD Projekt var
açıkçası ben gta 5 in story modunda genel olarak sıkıldım ya .d witcher 3 de öyle

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,952
Üyeler
167,750
Son üye
phacezelos
Top Bottom