Yardım Cyberpunk 2077 görüntü bozulması

Reaksiyon skoru
4
Merhaba arkadaşlar aşagıda bulunan görsellerdede anlaşıldıgı gibi görüntüde bozulma var ne yaptıysam düzeltemedim 8 saate yakın oynadım böyle bir sorun yoktu yeni karşılaştım düzelmiyor her yerde aynı bu şekilde önümü göremeyecek kadar kötüleşiyor bazen yardımcı olabilirseniz çok iyi olur

Ekler

• A2dsız.png
    A2dsız.png
    2.8 MB · Hit: 153
  • Adsız.png
    Adsız.png
    3 MB · Hit: 143
Merhaba arkadaşlar aşagıda bulunan görsellerdede anlaşıldıgı gibi görüntüde bozulma var ne yaptıysam düzeltemedim 8 saate yakın oynadım böyle bir sorun yoktu yeni karşılaştım düzelmiyor her yerde aynı bu şekilde önümü göremeyecek kadar kötüleşiyor bazen yardımcı olabilirseniz çok iyi olur
Oyunda aralıksız kaçıncı saatiniz?

Oyunda kaçıncı saatiniz?
düzeltme yapmışsın galiba mesajınıza daha yeni girdim oyuna dün akşamda bu sorun vardı karaktere çip takınca böyle oldu normaldir diye dedim görevi bitirdim baktım hala böyle sıfırladım oyunu baştan başlattım hikayeyi bugün tekrar açtım hala aynı

yukarıda düzeltme yaptım
Tamamdır, benim arkadaş da aralıksız 2.5 saat oynadıktan sonra görüntülerde bozulma yaşamıştı. PC'yi yeniden başlattı, sorun kalmamıştı.

Kardeşim çip takınca olan normal bir şey o hikayeden kaynaklı kafandaki çip senin beyin yapını bozduğu için

Kardeşim çip takınca olan normal bir şey o hikayeden kaynaklı kafandaki çip senin beyin yapını bozduğu içi
kardeşim yukarıda belirtmiştim ondan dolayı oldugunu düşündügümden dolayı sıfırladım hikayeyi en baştan başka karakter oluşturup hala aynı

kardeşim yukarıda belirtmiştim ondan dolayı oldugunu düşündügümden dolayı sıfırladım hikayeyi en baştan başka karakter oluşturup hala aynı
O zaman driverdan kaynaklı büyük ihtimal

Ayni sorun bende de oldu cozum bulabildiniz mi acaba?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,222
Üyeler
187,013
Son üye
130yedi
Geri