Neler Yeni

cyberpunk 2077 hakkında olumlu olumsuz görüşleriniz ve benim görüşüm.

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
arkadaşalr biliyorum cyberpunktan sıkıldınız ama oyun hakkında ne düşündüğünüzü merak ettim. şahsen ben witcher ı 4 defa sıkılıp bırakmış biri olarak sabahtan akşama kadar cyberpunk oynuyorum.
peki witcher ı sevip bu oyunu büyük heyecanla bekleyen siz arkadaşlarım oyundan tatmin oldunuzmu beklentinizi karşıladı mı, iyi ve kötü yanları nelerdi sizin için ?

Beren

80+ Gold
İyi yanları;
Harika şehir atmosferi, Judy ve Panam'ın olması, bol silah çeşitliliği, görevlerin hiç tekrarlamaması vs.
Kötü yönleri;
Teknik problemler, bekleneni tam anlamıyla karşılayamaması, oyundan çıkarılan bir ton şey, yapay zeka vs.
Aklıma bunlar geldi ilk.

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İyi yanları;
Harika şehir atmosferi, Judy ve Panam'ın olması, bol silah çeşitliliği, görevlerin hiç tekrarlamaması vs.
Kötü yönleri;
Teknik problemler, bekleneni tam anlamıyla karşılayamaması, oyundan çıkarılan bir ton şey, yapay zeka vs.
Aklıma bunlar geldi ilk.
benim için kötü yönleri:
-yakın dövüş rezalet ötesi gerçekten berbat
-bazı arabaların sürüşü kanser
-yapay zeka gerçekten berbatovvv
-şehir canlı hissettirmiyor npc ler çok tekrarlıyor.

teknik sıkıntılar canımı hiç sıkmadı ilginç şekilde. aksine arada bir olduğunda eğlendim gerçekten karakterlerin abidik gubidik davranmasına.

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,764
İsim
Eren Yeager
arkadaşalr biliyorum cyberpunktan sıkıldınız ama oyun hakkında ne düşündüğünüzü merak ettim. şahsen ben witcher ı 4 defa sıkılıp bırakmış biri olarak sabahtan akşama kadar cyberpunk oynuyorum.
peki witcher ı sevip bu oyunu büyük heyecanla bekleyen siz arkadaşlarım oyundan tatmin oldunuzmu beklentinizi karşıladı mı, iyi ve kötü yanları nelerdi sizin için ?
İyi yanları:
Grafikler, harika yan görevler ve hikayeleri, araç sürüşü ve dizaynı ve sesleri, konuşmaların seçtiğin başlangıca göre değişmesi ve verdiğin kabiliyetlere göre değişmesi, harika ve bolca olan yetenek geliştirmeleri
Kötü yanları:
Kesinlikle başta olmak üzere buglar ve optimizasyon problemleri, Yapay zeka denen bir şeyin olmaması düşmanı vururken adam sabit sana avel avel bakıyor, verdiğin cevapların diyalogların yani oyunun gidişatını pek etkileyememesi, oyunda ki başta seçilen 3 başlangıcın oyunun sadece ilk 30 35 dakikasının farklı olması ve diyaloglar haricinde başka bir şeye etkisi olmaması

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Oyun hakkında çok fazla yorum var lakin bu posta gelen arkadaşlarıma pnglerle ile tasarladığım bir wallpaper atayım kullanmak isterler belki

edit:3 mb den fazla imiş :D

eğer yasak değilse hızlıresim linki bırakayım

Dışkapı Metrosu

80+ Bronze
Hocam yaklaşık 22 saat oynadım ilk 15 saat fps değerlerim şehirde 30-35 arasıydı (ultra ayarlar) sonrasında fps şehirde 40-50 arasında olmaya başladı, optimizasyon sorunları evet var Ocak ayında gelecek güncellemeyle bu sorunlar düzelicek o yüzden pek fazla takmıyorum. Oyunda ki 2. 3. seçenekler bir işe yaramıyor süs olsun diye konmuş. Araç sürüş mekaniğini hiç sevmedim, frene 5 saniye basılı tutuyorum araba anca duruyor yavaş gittiğim halde. Bir diğer beğenmediğim nokta ise şu, bir evi basıyorum teknik kabiliyetimin 6 olması lazım ancak benim 5 kapıyı acamıyorum oyunda en fazla hasar veren bombadan 4 5 tane atıyorum kapıdan tık yok sapasağlam duruyor. Yoldan güzel bi araç geciyor bi bakıyorum teknik kabiliyetimin 10 olmasını istiyor bu saçmalık istediğim arabayı çalmayı isterdim ben. Birde ufak buglar var örneğin panam ile görev yapıyoruz çatışmadan çıkmışız kızın elinde silah var 7.62 silahı elinde tutarak araba sürüyor silah eline yapıştı telefonla görüşme yapana kadar yaklaşık 35 dakika sonra silah elinden gitti kızın. Söyleyeceklerim bu kadar.
Not: Ultra ayarlarda şehir içinde nasıl 40 50 fps sabit alıyorsun diyenler olacaktır 2 3 kişi daha söyledi bunu vallahi billahi bende bilmiyorum oyunu oynadıkca fps değerlerim yükseldi

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,537
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
Bana yakın dövüş iyi geldi.

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam yaklaşık 22 saat oynadım ilk 15 saat fps değerlerim şehirde 30-35 arasıydı (ultra ayarlar) sonrasında fps şehirde 40-50 arasında olmaya başladı, optimizasyon sorunları evet var Ocak ayında gelecek güncellemeyle bu sorunlar düzelicek o yüzden pek fazla takmıyorum. Oyunda ki 2. 3. seçenekler bir işe yaramıyor süs olsun diye konmuş. Araç sürüş mekaniğini hiç sevmedim, frene 5 saniye basılı tutuyorum araba anca duruyor yavaş gittiğim halde. Bir diğer beğenmediğim nokta ise şu, bir evi basıyorum teknik kabiliyetimin 6 olması lazım ancak benim 5 kapıyı acamıyorum oyunda en fazla hasar veren bombadan 4 5 tane atıyorum kapıdan tık yok sapasağlam duruyor. Yoldan güzel bi araç geciyor bi bakıyorum teknik kabiliyetimin 10 olmasını istiyor bu saçmalık istediğim arabayı çalmayı isterdim ben. Birde ufak buglar var örneğin panam ile görev yapıyoruz çatışmadan çıkmışız kızın elinde silah var 7.62 silahı elinde tutarak araba sürüyor silah eline yapıştı telefonla görüşme yapana kadar yaklaşık 35 dakika sonra silah elinden gitti kızın. Söyleyeceklerim bu kadar.
Not: Ultra ayarlarda şehir içinde nasıl 40 50 fps sabit alıyorsun diyenler olacaktır 2 3 kişi daha söyledi bunu vallahi billahi bende bilmiyorum oyunu oynadıkca fps değerlerim yükseldi
2. ve 3. seçimlerden kastını anlamadım. o bahsettiğin kapıyı biliyorum. oyunda teknik kabiliyetten veya güçten dolayı açamadığınız her kapının alternatifi var. yüksek ihtimal senn bahsettiğin kapı açılmadığı için balkona tırmanıp giriyorsun. eğer yetenekleriniz ona göre verdiyseniz bir artısı oluyor. mesela ben daha bugün bir görevde hemen bahane üretip uğraşmadan bir kapıdan geçebildim. o özgürlüğüne bayıldım ben oyunun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bana yakın dövüş iyi geldi.
vuruş hissi yok onun dışında mekanikler güzel özellikle koldan çıkan z bıçakları favorim

Güzel lakin 6-7 sene beklenecek bir şaheser değil.
benim çok bir beklentim yoktu ama genede heyecanlıydım. şimdiden 100 saatim olmuştur diye düşünüyorum. bence kesinlikle witcher 3 ten iyi

Impe

80+ Silver
Ben yuksek bir beklentiye girdim istedigimi bulamadim ama guzel bence

Dışkapı Metrosu

80+ Bronze
2. ve 3. seçimlerden kastını anlamadım. o bahsettiğin kapıyı biliyorum. oyunda teknik kabiliyetten veya güçten dolayı açamadığınız her kapının alternatifi var. yüksek ihtimal senn bahsettiğin kapı açılmadığı için balkona tırmanıp giriyorsun. eğer yetenekleriniz ona göre verdiyseniz bir artısı oluyor. mesela ben daha bugün bir görevde hemen bahane üretip uğraşmadan bir kapıdan geçebildim. o özgürlüğüne bayıldım ben oyunun

vuruş hissi yok onun dışında mekanikler güzel özellikle koldan çıkan z bıçakları favorim

benim çok bir beklentim yoktu ama genede heyecanlıydım. şimdiden 100 saatim olmuştur diye düşünüyorum. bence kesinlikle witcher 3 ten iyi
2. 3. seçenek derken x kişisiyle konusma yapıyorum ..... mi yapalim ... mi .... mi diyorya hikayeye yon verilmiyor sonuc her turlu ilk secenege cıkıyor

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
2. 3. seçenek derken x kişisiyle konusma yapıyorum ..... mi yapalim ... mi .... mi diyorya hikayeye yon verilmiyor sonuc her turlu ilk secenege cıkıyor
değişen görevler var aslında mesela panam ile güç kaynağına saldırdığımız görev. ama zeka istiyor o seçeneği seç.mek

ahM3TTTTT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,358
İsim
Ahmet Can Akgün
İzlediğim kadarıyla teknik hatalar yani yapay zeka, optimizasyon vb. dışında güzel bir oyun.

Top Bottom