cyberpunk 2077 i nasıl buldunuz ?

Muhammed100192

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
489
çok bekledik sonunda çıktı nasıl buldunuz merak ettim ben 3 saat oynadım şuan oyun çok güzel ama sevmediğim yanları karakter özelleştirme konusunda çok hype yapmıştım istediğim kişiyi yapabilirim diye çünkü öyle lanse edilmişti bende michael scofield yapıcaktım ama uğraştım yapamadım orayı çok iyi bulmadım açıkcası , buglardan müzdarip oldum arabaya biniyoruz jackie havada oturuyo bende öyle . çünkü araba yok .d kaybolmuş sonra düzelir diye çıkıp az önce tekrar girdim ve hala öyle oynadım biraz 3 saat içinde 2 kez oyundan attı inşallah düzelir yeni güncellemeler ile yoksa yazık olur oyuna , bunlar dışında görevler oyun çok iyi daha düzgün görevelre başlıyamadım tabi ama 3 saat içinde iyi deneyim yaşadım

çok bekledik sonunda çıktı nasıl buldunuz merak ettim ben 3 saat oynadım şuan oyun çok güzel ama sevmediğim yanları karakter özelleştirme konusunda çok hype yapmıştım istediğim kişiyi yapabilirim diye çünkü öyle lanse edilmişti bende michael scofield yapıcaktım ama uğraştım yapamadım orayı çok iyi bulmadım açıkcası , buglardan müzdarip oldum arabaya biniyoruz jackie havada oturuyo bende öyle . çünkü araba yok .d kaybolmuş sonra düzelir diye çıkıp az önce tekrar girdim ve hala öyle oynadım biraz 3 saat içinde 2 kez oyundan attı inşallah düzelir yeni güncellemeler ile yoksa yazık olur oyuna , bunlar dışında görevler oyun çok iyi daha düzgün görevelre başlıyamadım tabi ama 3 saat içinde iyi deneyim yaşadım
Bence her şey çok güzel. Fazla bug ile karşılaşmadım ama optimizasyonu aşırı berbat.

20 milyonuncu kez :

Baya iyi oyun olmuş, türkçe desteği de iyi bir artı. PC ve Xbox tarafında sıkıntıları var ama güncelleme ile düzelecektir.

Oyun yeni olduğu için sıkıntıları çok. Başladığımda yanımda oturan kadının bacakları yoktu. Ufak tefek eksikleri olsa da iyi ilerliyo gibi. Bir de gamepadle oynamak daha zevkli olurdu.

Çok erken bence alıp oynamak için. Çok fazla bug varmış ve aşırı derecede optimizasyon sorunu varmış oyunun. Şuan alıp iade eden bir sürü insan var. Genel olarak herkes patch falan bekliyor. Daha şimdiden korsana düşmüş bile. Şuan ki ülkemizin durumu ve alım gücünü baz alırsak eğer oyunun fiyatı çok yüksek. Yine parası olanlar ve kendini yayıncı sanan tipler yiyecek kaymağını.

Geri