Neler Yeni

CYBERPUNK 2077 İNCELEME (SPOLİER YOK)!

Batuhan Akbaş

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,671
İsim
Scarlotte
Uzayda iken ya dünyaya gideceksin öleceksin ya da imzalayacaksın senin vücudunu değiştireceğiz diyor. Ben imzaladım ve vücudumu değiştirdim. Zaten yan görevleri yapmadığımdan sadece 2 son var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet
(SPOILER!!) Yan görevleri yapmadan 5 sona erişebilirsin. Çatıda soruyor sana. Ya Hanakoyla gidip en sonda uzaya gidiyorsun ya Panamla beraber ilerliyorsun ya da intihar..

ProVodKa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
337
İsim
Görkem Öztürk
Dostum karakter oluşturma ekranında uzun saçlı birisine bakarmısın
Böyle bir sorun var mı?
Hayır yok böyle bir hata ile karşılaşmadım. Daha kimbilir ne hatalar çıkacak. 😂
Assault Rifle vardı ama mermisi azdı. Pistol vardı bir de bol mermili. Normal zorluk oynuyorum
Dostum üretim kısmından kendi silah mermini üretebilirsin topladığın eşyaları silahları z tuşu ile sök çıkan malzemeler ile kendine mermi yap.

(SPOILER!!) Yan görevleri yapmadan 5 sona erişebilirsin. Çatıda soruyor sana. Ya Hanakoyla gidip en sonda uzaya gidiyorsun ya Panamla beraber ilerliyorsun ya da intihar..
(spolier) Ben de ya bedenini jonny alıcak ya da sen 6 ay boyunca kendin kullanıcaksın demişti. Dİğerleri için yan görevelri bitirmem lazım değil mi?

Batuhan Akbaş

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,671
İsim
Scarlotte

Dostum üretim kısmından kendi silah mermini üretebilirsin topladığın eşyaları silahları z tuşu ile sök çıkan malzemeler ile kendine mermi yap.
Çok da gerek yok yapmasına aslında. Ben tüm oyunu şöyle oynadım . Öldür+koş+loot+öldür+koş+loot. Biraz sıkıcı ama ne silahların kötü oluyor ne de mermin az oluyor.

(spolier) Ben de ya bedenini jonny alıcak ya da sen 6 ay boyunca kendin kullanıcaksın demişti. Dİğerleri için yan görevelri bitirmem lazım değil mi?
Değil dostum. Sen çatıdayken Panam’le olanı seçmişsin. Diğerlerini seçseydin de farklı bir sona ulaşacaktın. Yan görev yapmadan 6 sonun 5’ine ulaşabilirsin.

Alposki

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,527
İsim
Alp Yalçın
Vuruş hissi hoşuma gitmedi özellikle şu cyberware'nın daha iyi olmasını beklerdim adamı kesiyoruz ama adam ölmeden kestiğimizi anlamıyoruz

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,470
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal
Oyunun 6 tane sonu var seçimlere göre sırf sonu 2 tane değil. Ayrıca film gibi demişsin aslında iyi bir şey bu oyun sinematik açısından başarılı ama 7 seneye 15 saatlik hikaye bana az geldi. Sirf ana gorev giden birisi icin 15-16 saat gercekten az bi saat.

Herucane

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,157
İsim
Canberk pala
aga yanlış anlama da gtx1660superle cyberpunk 2077de high ayarlarda 60fps alıyorsun donanım arşivi izledim nası mediumda 60fps rx5600xt anlamadım ama izlenim ve anlatım superdi saol.

Top Bottom