CyberPunk 2077 için kampanya var mı?

Aynı şey mi bu? Çok farklı şeyleri karşılaştırıyorsun. Otobüse bincek paran yoksa yürürsün, ki zaten otobüsler taş çatlasın 4 lira.
Hırsızlıklada karşılaştıramazsın o zaman

adamlar uğraşsın oyun yapsın sen git crackli indir :d?
Ya arkadaş adamlar uğraşıyo olabilir isteseler cracklettirmezler.Güvenlik duvarı olmayacağını cd project söyledi.Oyun şirketleri biliyorlar crackleneceğini isteseler engel olurlar.

biladerim ailemden ayda yılda bir harçlık alıyorum onu da hiçbişi almadan etmeden 200tl ona mı vericem başka canım hiçbişi çekmeyecek mi
adamlar özel altyazı desteği ve bölgesel fiyatlardırma ile gelmişler yapacaklarını yapmışlar oynama o zaman alamıyorsan. Bir oyuna 700 verilmez ona okeyim ama alınamıyorsa oynamayın. Ama bu kadar tr için en azından özel işler yapan bir firmaya hakkını veririm

Steam dan almak istiyorum. Biraz daha ucuz almak icin kampanya vs gibi birsey var mi? Ayrica parasını hak eden bir oyun mu sizce
Dostum Gamesatışta 225TL civarında bir fiyattaydı almak istersen oradan alabilirsin güvenilir mi bilmiyorum ama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir de bu crack olayına gelince şirketlerin avukatı mı oldunuz arkadaşlar isteyenler crackli indirsin boş verin ne takıyorsunuz kafanıza Allah Allah :D

Dostum Gamesatışta 225TL civarında bir fiyattaydı almak istersen oradan alabilirsin güvenilir mi bilmiyorum ama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir de bu crack olayına gelince şirketlerin avukatı mı oldunuz arkadaşlar isteyenler crackli indirsin boş verin ne takıyorsunuz kafanıza Allah Allah :D
Avukatı falan değilim de sadece yanlış bir şey olduğunu anlatmaya çalışıyorum

biladerim ailemden ayda yılda bir harçlık alıyorum onu da hiçbişi almadan etmeden 200tl ona mı vericem başka canım hiçbişi çekmeyecek mi
Doğru söylüyor burada biz değiliz böyle olmasının sorumlusu.İnsanlar zor geçiniyor oyuna 200 mi vericek?

adamlar özel altyazı desteği ve bölgesel fiyatlardırma ile gelmişler yapacaklarını yapmışlar oynama o zaman alamıyorsan. Bir oyuna 700 verilmez ona okeyim ama alınamıyorsa oynamayın. Ama bu kadar tr için en azından özel işler yapan bir firmaya hakkını veririm
oyunu crack indirsem oynaabiliyorum ama sırf ayb olmasın diye oynamayacağım öyle mi, kusura bakmayın hocam benimki de can param olursa satın alırım ama olmazsa üzgünüm

Avukatı falan değilim de sadece yanlış bir şey olduğunu anlatmaya çalışıyorum
Dostum anladım zaten okudum konuşmaları ama bu kadar uzatmaya ne gerek var söyle bitsin gitsin ben de kendim satın aldım oyunu oynayacağım ama gerek yok tartışmaya yanlış bir şey olduğunu söyledin fikirleriniz farklıymış ne gerek var uzatmaya :)

Bilmiyorum ama steam kış indirimlerini bekle istersen ne kadar yenide olsa oyun bence indirime girer mesela fifa 419 tl idi 3 hafta sonra 270 küsür gibi bir fiyata inmişti tabi karar senin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,125
Üyeler
185,222
Son üye
Ayazz1
Geri