yani hocam pcyi zar zor taksitle aldık ram parası bir oyunDoğru söylüyor burada biz değiliz böyle olmasının sorumlusu.İnsanlar zor geçiniyor oyuna 200 mi vericek?
100'ün altına düşerse alınır ama o bile zor yaniBilmiyorum ama steam kış indirimlerini bekle istersen ne kadar yenide olsa oyun bence indirime girer mesela fifa 419 TL idi 3 hafta sonra 270 küsür gibi bir fiyata inmişti tabi karar senin.
doğru söylüyorsun ben anakartla ramı sıfır aldım gerisi 2.el annemlere borcum var 500 tlyani hocam pcyi zar zor taksitle aldık ram parası bir oyun
Oyun editörlerine önceden veriliyor oyun.Kim veriyor bu puanları![]()
22 eylülde steam kış indirimleri gelecek ozaman fiyatı düşer galibaSteam dan almak istiyorum. Biraz daha ucuz almak icin kampanya vs gibi birsey var mi? Ayrica parasını hak eden bir oyun mu sizce
Sürekli yeni oyunları çıktığı gün alırsan tabi 300 TL olur. 2 sene geçmiş olan AC: Odyssey 30 TL'ye aldım. Far Cry 5 gold editionı 30 TL'ye aldım. Ucuza oyun var ama gidip Cold war gibi çöp oyunlardan ve yurt dışından bile pahalı oyunları referans alırsanız. Tabii oyun alamazsınız.yani hocam pcyi zar zor taksitle aldık ram parası bir oyun
Oyun daha yeni çıktı nasıl indirim olsun olsa olsa 20 TL olur onun içinde değmez.22 eylülde steam kış indirimleri gelecek ozaman fiyatı düşer galiba
hocam emeğe zarar verdiğini biliyorum ama aldım diyelim biriktirip ya beğenmezsem?Sürekli yeni oyunları çıktığı gün alırsan tabi 300 TL olur. 2 sene geçmiş olan AC: Odyssey 30 TL'ye aldım. Far Cry 5 gold editionı 30 TL'ye aldım. Ucuza oyun var ama gidip Cold war gibi çöp oyunlardan ve yurt dışından bile pahalı oyunları referans alırsanız. Tabii oyun alamazsınız.
Şunu da belirtiyim istersen korsan kullan ama bunu emeğe zarar verdiğini bil. Diğer arkadaş bunu bilmiyor asıl sıkıntı bu bunu kabul etse beni hiç alakadar etmez.
Oyun daha yeni çıktı nasıl indirim olsun olsa olsa 20 TL olur onun içinde değmez.
Demo olarak kullanılabilir ama ben steamden alıp deniyorum sonra iade ediyorum. Asıl konu diğer arkadaş ve sebebi ise adam emeğe zarar vermiyor demesi. Yoksa kabul etsin kullansın. Benim için sorun olmaz çünkü benim yapabileceğim bir şey yok. Mesela benim kuzenim ve arkadaşlarım da kullanıyor ama bunu bilerek kullanıyor ama arkadaşın emeğe zarar vermiyor demesi beni sinirlendirdi.hocam emeğe zarar verdiğini biliyorum ama aldım diyelim biriktirip ya beğenmezsem?
yok hocam bu oyun 7 yıldır yapılıyor bekleniyor büyük emek var üstündeDemo olarak kullanılabilir ama ben steamden alıp deniyorum sonra iade ediyorum. Asıl konu diğer arkadaş ve sebebi ise adam emeğe zarar vermiyor demesi. Yoksa kabul etsin kullansın. Benim için sorun olmaz çünkü benim yapabileceğim bir şey yok. Mesela benim kuzenim ve arkadaşlarım da kullanıyor ama bunu bilerek kullanıyor ama arkadaşın emeğe zarar vermiyor demesi beni sinirlendirdi.