Cyberpunk 2077 İçin Sağlam torrent var mı?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
ŞLASMFŞİSDG 2 kere atmana gerek yok. Farklı bir oyunun fiyatını söylemişim. Yine fazla.
diğerini sana atmadım diğer arkadaşa attım alıntıladığım diğer adamın isimini görebilirsin
artık 250 tl ye de çok diyorsan ne diyeceğimi şaşırdım sen heralde 5 10 falan bekliyorsun 🤣 🤣 🤣

30 dolar ama biz 30 birime almıyoruz. Boş konuşmanın lüzumu yok.
30 birime hayatımız boyunca alamayacağız ağlamanın lüzumu yok elimizdeki en iyi seçenek ve en iyi fiyat bu ! yapıcak bir şey yok o yüzden adamların bizi düşündüğü kadar bizde onları düşünelim ağlamayalım

İnsanların maddi gücü olmayabilir yani o zamanda oyunu orijinal al demek çok mantıksız ve saçma indirebilirsin ama eğer oyunu orijinal alabilecek bir durumda isen kesinlikle orijinal almanı öneririm hem güvenilir hemde virüs gibi dertler ile uğraşmazsın

keşke herkes senin gibi düşünse ulu insan aynı fikirdeyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

öyle bir derdim yok tr fiyatları uçuksa almam yapcak bişi yok korsan kovalarım
ozaman oynama aga cyberpunk oynamadın diye ölmezsin bütçene yeteni oyna

diğerini sana atmadım diğer arkadaşa attım alıntıladığım diğer adamın isimini görebilirsin
artık 250 TL ye de çok diyorsan ne diyeceğimi şaşırdım sen heralde 5 10 falan bekliyorsun 🤣 🤣 🤣
250 tl çok para değil mi? Başkası duymasın zengin p** diye adın çıkar

İnsanların maddi gücü olmayabilir yani o zamanda oyunu orijinal al demek çok mantıksız ve saçma indirebilirsin ama eğer oyunu orijinal alabilecek bir durumda isen kesinlikle orijinal almanı öneririm hem güvenilir hemde virüs gibi dertler ile uğraşmazsın
Bunu anlayacaklarını sanmıyorum

Bak tek merak ettiğim şu. Eğer oyunu alamıyorsak bunun şirkete katkısı var mı? Yok. Peki ben alamayarak katkıda bulunamıyorsam torrent indirerek zararda da bulunmam.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri