Dostum inmiyor değil arkadan şu şekilde diske yazıyor dosyaları57,4 gb de kaldı inmiyor varmı bu sorunu yasayan arkadaşlar
başka indirme yok değil mi dostum bu bittikten sonra daha güncelleme yok şuanlık direk girebiliyoruz
Sanırım öyle. Güncelleme ve sanırım şifreli dosyaları çıkartma işlemleri sonrası erişebiliyoruz.başka indirme yok değil mi dostum bu bittikten sonra daha güncelleme yok şuanlık direk girebiliyoruz
aynen dostum o şekilde yüksek ihtimal.Sanırım öyle. Güncelleme ve sanırım şifreli dosyaları çıkartma işlemleri sonrası erişebiliyoruz.
60 gb olduktan sonra oyuna giriyor arkadaşlar haberiniz olsun
Ben de diske yazma bitti şuan güncellemeyi yapıyorum 15 dakika sonra oyundayımOyunu şuan diske yazıyor dostum. Bende de aynı durum var. Merak etme "Oyna" yazısının altındaki bar dolunca açılır.
HDD pişmanlıktır...Ben de diske yazma bitti şuan güncellemeyi yapıyorum 15 dakika sonra oyundayım
HDD pişmanlıktır...
bizim arkadaş oyuna girdi ya bende de sıkıntı yok indiriyorSSD olmasına rağmen yayıncılar 10dk indikten sonra beklemişler yazma işlemi uzun sürüyor dediler fakat indirmede sorun yaşıyorsunuz siz az önce steam anasayfası tamamen çökmüştü belki sunucudan alakalı olabilir sabah deneyin bence.