Cyberpunk 2077 kaldirir mi?

Xpertronic

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
814
Arkadaşlar bu oyunu merakla bekliyorum da2 sistem ile oynayabilirim değil mi kasmadan ?

Alayını kaldırır. Ultra 60fps akar.

rahat ve ferah oynarsin, kafan rahat olsun.

Sistem özellikleri belli olmadı fakat PS4 e geliceğine göre RX 570-580 gibi kartlar bile oynatmalı.

Sistem özellikleri belli olmadı fakat PS4 e geliceğine göre RX 570-580 gibi kartlar bile oynatmalı.
Valla GTA5' de öyle diyorduk PC versiyonu çıktığında grafik olarak konsoldan daha iyiydi. Bence konsolda downgrade yiyecek. PC'nin bütün gücünü kullanacak.

Valla GTA5' de öyle diyorduk PC versiyonu çıktığında grafik olarak konsoldan daha iyiydi. Bence konsolda downgrade yiyecek. PC'nin bütün gücünü kullanacak.

PS4 e gelen kesin downgrade yer, ama PC dede grafiği kısma gibi bir seçeneğimiz var, ben RX 570-580 gibi kartlar ultra oynatır demedim, düz oynatır :D.

PS4 e gelen kesin downgrade yer, ama PC dede grafiği kısma gibi bir seçeneğimiz var, ben RX 570-580 gibi kartlar ultra oynatır demedim, düz oynatır :D.
Doğru diyorsun. Bende konsol kiralayıp oynayacam. 1 haftada günde 8 saat oynasam biter mi ki ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

RPG olduğu için bilemiyorum.

Doğru diyorsun. Bende konsol kiralayıp oynayacam. 1 haftada günde 8 saat oynasam biter mi ki ?

Çok uzun olucak diyorlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yani 300 Saatten falan bahseden var.

Ben 200+ saat diye duydum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,985
Üyeler
188,192
Son üye