Xpertronic
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 814
Arkadaşlar bu oyunu merakla bekliyorum da2 sistem ile oynayabilirim değil mi kasmadan ?
çok rahat kaldırırArkadaşlar bu oyunu merakla bekliyorum da2 sistem ile oynayabilirim değil mi kasmadan ?
Valla GTA5' de öyle diyorduk PC versiyonu çıktığında grafik olarak konsoldan daha iyiydi. Bence konsolda downgrade yiyecek. PC'nin bütün gücünü kullanacak.Sistem özellikleri belli olmadı fakat PS4 e geliceğine göre RX 570-580 gibi kartlar bile oynatmalı.
Valla GTA5' de öyle diyorduk PC versiyonu çıktığında grafik olarak konsoldan daha iyiydi. Bence konsolda downgrade yiyecek. PC'nin bütün gücünü kullanacak.
Doğru diyorsun. Bende konsol kiralayıp oynayacam. 1 haftada günde 8 saat oynasam biter mi ki ?PS4 e gelen kesin downgrade yer, ama PC dede grafiği kısma gibi bir seçeneğimiz var, ben RX 570-580 gibi kartlar ultra oynatır demedim, düz oynatır.
Doğru diyorsun. Bende konsol kiralayıp oynayacam. 1 haftada günde 8 saat oynasam biter mi ki ?
oyunu yüzde yüz bitirisen belki fakat ana seneryo yan görevler falan dersen 100 yada 150 diye tahmin ediyorumBen 200+ saat diye duydum
oyunu yüzde yüz bitirisen belki fakat ana seneryo yan görevler falan dersen 100 yada 150 diye tahmin ediyorum