CODEX olanı indir ama GOG Preload olanı değil. CODEX'te bir sürücü patch falan da var.hahahahaha tamamdır.![]()
CODEX olanı indir ama GOG Preload olanı değil. CODEX'te bir sürücü patch falan da var.hahahahaha tamamdır.![]()
kOrSaNa DesTeK yoĞğ eMeK hIrSıZıPara verme. Sonuna kadar korsan babbaa
Ciddiyim. Sonuna kadar korsan babbaaa
CODEX olan oyunun çıkmış ve kırılmış versiyonu. Oynanabilir yani.CODEX ve GOG Preload farkı nedir? İndireceğimden değil de..![]()
oyun cracklenmedi kırılmadı cd project drm-free dağıttı o yüzden ***** saçma korsana karşıyım emek hırsızlığı gibi boş yapmayalım.Zaten erken kırılması beklenen bir şeydi.
o ne oluyor?oyun cracklenmedi kırılmadı cd project drm-free dağıttı o yüzden ***** saçma korsana karşıyım emek hırsızlığı gibi boş yapmayalım.
Dijital haklar yönetimi, dijital medyaların günümüzde çok kolay bir şekilde kopyalanabilir olması sebebiyle lisans haklarını kontrol etmek amacıyla geliştirilmiş erişim kontrol sistemi.o ne oluyor?
tam bilgim yok da
hayatımda daha cahilce boş bir yorum görmedim ciddenoyun cracklenmedi kırılmadı cd project drm-free dağıttı o yüzden ***** saçma korsana karşıyım emek hırsızlığı gibi boş yapmayalım.
tmhayatımda daha cahilce boş bir yorum görmedim cidden
Oynadın mı?Kendi düşüncem çöp oyun çünkü.
Wıtıcın abimden izledim.Oynadın mı?