Neler Yeni

Cyberpunk 2077 - Night City Wire: Episode 4

MotionlessINWhite

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,521
İsim
Chris Motionless
Anlatmaya gerek yok, görüyorsunuz :) İnanılmaz bir şey, özellikle 1:05 - 4:20 arası... Büyülendim, demek ki özgür bırakacaklarını söyleyince ciddilermiş. Benim beklentilerimi daha da arşa çıkardılar.
Son 33 gün!

Technopat'ta aynı konuyu çok önceden açmıştım, lakin burada da açmayı düşündüm o yüzden biraz geç oldu. Geç olsun güç olmasın demişler :) Artık burada da konular vs. açacağım.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,814
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Anlatmaya gerek yok, görüyorsunuz :) İnanılmaz bir şey, özellikle 1:05 - 4:20 arası... Büyülendim, demek ki özgür bırakacaklarını söyleyince ciddilermiş. Benim beklentilerimi daha da arşa çıkardılar.
Son 33 gün!

Technopat'ta aynı konuyu çok önceden açmıştım, lakin burada da açmayı düşündüm o yüzden biraz geç oldu. Geç olsun güç olmasın demişler :) Artık burada da konular vs. açacağım.
Bu oyun yakın zamanda güzel indirime girerse Artık ETS2 yerine bu oyunda araç sürerim
Konuyuda açman iyi oldu sağolasın

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,050
İsim
Lokman Açil
Son 33 gün!

bende yayınlanırsa 1080p izlerim youtube'dan

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,814
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu

MotionlessINWhite

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,521
İsim
Chris Motionless
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu oyun yakın zamanda güzel indirime girerse Artık ETS2 yerine bu oyunda araba sürerim
Konuyuda açman iyi oldu sağolasın
Yakın zamanda indirime gireceğini sanmıyorum, çeşitli sitelerden örneğin BursaGB'den 198 TL'ye Steam gift alabiliyorsunuz. Bence fırsat kovalayın, mesela ben 18 şubat tarihinde Hi2games'den 170 TL'ye almıştım :) Yani neredeyse 3/1 fiyatına. (Yurtdışı ve ülkemizde olması gereken fiyat bazında)

MotionlessINWhite

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,521
İsim
Chris Motionless

MotionlessINWhite

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,521
İsim
Chris Motionless
Öyle yapacağım zaten ekran görüntülerinde bile spoiler olmayacak.
İlk günden inceleme yapacağım, istersen konuma bakarsın ve az çok fikir sahibi olabilirsin. Yanlışlıkla spoiler vermek istemeyiz :eek:

Top Bottom