Olmaz herhalde çok saçma olurOlur mu arkadaşlar sizce?250 verip ayrıca bir daha mı vericez skyrim'de ki gibi?
Bence de.Olmaz herhalde çok saçma olur
Nasıl yani?Gün geçtikçe o oyun patlayacak gibi hissediyorum.
Bilmiyorum oyunun hala eksikleri var gibi duruyor. 2 hafta önceye kadar yakın dövüş çok kötüydü adamlar oyunun çıkmasına 1 ay kala hala oyunda değişiklik yapıyor. Bence patlayacak. Tam bitmemiş veya oynanışı kötü bir oyun oynayabiliriz. 1 senedir bekliyorum hüsrana uğramak istemem.Nasıl yani?
Aldın mı?Bilmiyorum oyunun hala eksikleri var gibi duruyor. 2 hafta önceye kadar yakın dövüş çok kötüydü adamlar oyunun çıkmasına 1 ay kala hala oyunda değişiklik yapıyor. Bence patlayacak. Tam bitmemiş veya oynanışı kötü bir oyun oynayabiliriz. 1 senedir bekliyorum hüsrana uğramak istemem.
yıllardır birşeyler yapıyorlar bir bitmedi gittiBilmiyorum oyunun hala eksikleri var gibi duruyor. 2 hafta önceye kadar yakın dövüş çok kötüydü adamlar oyunun çıkmasına 1 ay kala hala oyunda değişiklik yapıyor. Bence patlayacak. Tam bitmemiş veya oynanışı kötü bir oyun oynayabiliriz. 1 senedir bekliyorum hüsrana uğramak istemem.
Alacağım. İnternette 210 tl ön sipariş.Aldın mı?
Ama yapımcısı güvenilir bence.Bende aldım bekliyorum.Alacağım. İnternette 210 TL ön sipariş.
Güvenilir diyorsun da adamlar Witcher'dan başka oyun yapmadı 2. oyunlarında patlayabilirler. Böyle çok firma gördük.Ama yapımcısı güvenilir bence.Bende aldım bekliyorum.
Herkes çok övüyor.Ayrıca witcher'la da iyi bir başarı elde ettiler.Güvenilir diyorsun da adamlar Witcher'dan başka oyun yapmadı 2. oyunlarında patlayabilirler. Böyle çok firma gördük.
Umarım dediğin gibi olur da paramız boşa gitmez. İçimden bir ses boşa gidecek diyor amaHerkes çok övüyor.Ayrıca witcher'la da iyi bir başarı elde ettiler.