SadeceSeyf
80+ Gold
https://launcher.store.epicgames.com/tr/ Steam aynı fiyat fiyatının uygun olduğunu düşünüyorum. Beklenen rakam 800-900 TL civarıydı
evetDLC mi bu
Cyberpunk oynadim ama dlc alinmaz gibi siz ne diyorsunuz?https://launcher.store.epicgames.com/tr/ Steam aynı fiyat fiyatının uygun olduğunu düşünüyorum. Beklenen rakam 800-900 TL civarıydı
Ben alırım net olarak. Ne kadar kötü çıkarsa çıksın oyun bana göre çok güzelCyberpunk oynadim ama dlc alinmaz gibi siz ne diyorsunuz?
Asıl senin kırmızı başlıklı kız gibi davranman saçma. Adamlara ne senin paran pul olduysa ?Kankalar kusura bakmayın da beklenen fiyatın aşağısında olduğu için uygun falan değil. 399 TL ama abi uygun fiyat.
Yok efendim yurtdışı fiyatı 60 dolar. Bana ne ? Valla sinir oluyorum. Ben dolar mı kazanıyorum ki dolar üzerinden fiyatın uygun olup olmadığını hesaplıyorum. Çok saçma bir bakış açısı.
Ve hiçte saçma değil dolar kuru 21 TL ye güncellendiğinde insanlara indirimli fiyatı 800 tl den aldırmadaKankalar kusura bakmayın da beklenen fiyatın aşağısında olduğu için uygun falan değil. 399 TL ama abi uygun fiyat.
Yok efendim yurtdışı fiyatı 60 dolar. Bana ne ? Valla sinir oluyorum. Ben dolar mı kazanıyorum ki dolar üzerinden fiyatın uygun olup olmadığını hesaplıyorum. Çok saçma bir bakış açısı.
Bu oyun bu konseptle cd project red değilde rockstar yapmış olsaydı rdr2 gibi bir efsane olurdu.Ben alırım net olarak. Ne kadar kötü çıkarsa çıksın oyun bana göre çok güzel
Mesaj otomatik birleştirildi:
Asıl senin kırmızı başlıklı kız gibi davranman saçma. Adamlara ne senin paran pul olduysa ?
Adamlar niye 399 TL yaptı demiyorum. Siz ne mantıkla 399 TL'ye alt tarafı bir ek içerik paketine uygun diyorsunuz onu sorguluyorum. 399 TL ona verene kadar gider Udemy'den zibilyon tane eğitim alırım. Hayatta bana pragmatik bağlamda bir katkısı olmayacak şeye 399 TL vermem.Asıl senin kırmızı başlıklı kız gibi davranman saçma. Adamlara ne senin paran pul olduysa ?
Git al kardeşim ben bundan zevk alıyorum alla alla. Uygun tabi ki oyunların normal fiyatı 1k olmuş ne anlatıyorsun anlamıyorum şuan. AC mirage 399 tl den 1k oldu epic de uygun demenın nesi kötü? Alışın bu fiyatlaraAdamlar niye 399 TL yaptı demiyorum. Siz ne mantıkla 399 TL'ye alt tarafı bir ek içerik paketine uygun diyorsunuz onu sorguluyorum. 399 TL ona verene kadar gider Udemy'den zibilyon tane eğitim alırım. Hayatta bana pragmatik bağlamda bir katkısı olmayacak şeye 399 TL vermem.
Kesinlikle ama harcandı hafiften. Şu oyunun online modu gelirse de iyi olur aslındaBu oyun bu konseptle cd project red degilde rockstar yapmış olsaydı rdr2 gibi bir efsane olurdu.
zam gelirse ?Bu indirim değil. Normal fiyatı zaten. Aceleniz yoksa bekleyin. Sağ olsun CD Projekt çok indirime sokuyor oyunlarını. Buna da indirim gelirse 400'den daha aşağı olur.