Neler Yeni

🔥İndirim Cyberpunk 2077: Phantom Liberty 400 TL

SadeceSeyf

80+ Gold

MSI aşığıyimm

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,105
İsim
Ali Batmaz
DLC mi bu

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Bu DLC'yi çok istiyorum ama çok pahalı ya :(

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,340
İsim
Yunus Şahin
Bu indirim değil. Normal fiyatı zaten. Aceleniz yoksa bekleyin. Sağ olsun CD Projekt çok indirime sokuyor oyunlarını. Buna da indirim gelirse 400'den daha aşağı olur.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Kankalar kusura bakmayın da beklenen fiyatın aşağısında olduğu için uygun falan değil. 399 TL ama abi uygun fiyat.
Yok efendim yurtdışı fiyatı 60 dolar. Bana ne ? Valla sinir oluyorum. Ben dolar mı kazanıyorum ki dolar üzerinden fiyatın uygun olup olmadığını hesaplıyorum. Çok saçma bir bakış açısı.

SadeceSeyf

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cyberpunk oynadim ama dlc alinmaz gibi siz ne diyorsunuz?
Ben alırım net olarak. Ne kadar kötü çıkarsa çıksın oyun bana göre çok güzel
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kankalar kusura bakmayın da beklenen fiyatın aşağısında olduğu için uygun falan değil. 399 TL ama abi uygun fiyat.
Yok efendim yurtdışı fiyatı 60 dolar. Bana ne ? Valla sinir oluyorum. Ben dolar mı kazanıyorum ki dolar üzerinden fiyatın uygun olup olmadığını hesaplıyorum. Çok saçma bir bakış açısı.
Asıl senin kırmızı başlıklı kız gibi davranman saçma. Adamlara ne senin paran pul olduysa ?

Ve hiçte saçma değil dolar kuru 21 TL ye güncellendiğinde insanlara indirimli fiyatı 800 tl den aldırmada

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Burak bey
Ben alırım net olarak. Ne kadar kötü çıkarsa çıksın oyun bana göre çok güzel

Asıl senin kırmızı başlıklı kız gibi davranman saçma. Adamlara ne senin paran pul olduysa ?
Bu oyun bu konseptle cd project red değilde rockstar yapmış olsaydı rdr2 gibi bir efsane olurdu.

Son düzenleme:

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Adamlar niye 399 TL yaptı demiyorum. Siz ne mantıkla 399 TL'ye alt tarafı bir ek içerik paketine uygun diyorsunuz onu sorguluyorum. 399 TL ona verene kadar gider Udemy'den zibilyon tane eğitim alırım. Hayatta bana pragmatik bağlamda bir katkısı olmayacak şeye 399 TL vermem.

SadeceSeyf

80+ Gold
Adamlar niye 399 TL yaptı demiyorum. Siz ne mantıkla 399 TL'ye alt tarafı bir ek içerik paketine uygun diyorsunuz onu sorguluyorum. 399 TL ona verene kadar gider Udemy'den zibilyon tane eğitim alırım. Hayatta bana pragmatik bağlamda bir katkısı olmayacak şeye 399 TL vermem.
Git al kardeşim ben bundan zevk alıyorum alla alla. Uygun tabi ki oyunların normal fiyatı 1k olmuş ne anlatıyorsun anlamıyorum şuan. AC mirage 399 tl den 1k oldu epic de uygun demenın nesi kötü? Alışın bu fiyatlara

Bu oyun bu konseptle cd project red degilde rockstar yapmış olsaydı rdr2 gibi bir efsane olurdu.
Kesinlikle ama harcandı hafiften. Şu oyunun online modu gelirse de iyi olur aslında

Bu indirim değil. Normal fiyatı zaten. Aceleniz yoksa bekleyin. Sağ olsun CD Projekt çok indirime sokuyor oyunlarını. Buna da indirim gelirse 400'den daha aşağı olur.
zam gelirse ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,717
Üyeler
163,706
Son üye
batugkc
Top Bottom