Neler Yeni

🔥İndirim Cyberpunk 2077: Phantom Liberty 400 TL

Adamlar niye 399 TL yaptı demiyorum. Siz ne mantıkla 399 TL'ye alt tarafı bir ek içerik paketine uygun diyorsunuz onu sorguluyorum. 399 TL ona verene kadar gider Udemy'den zibilyon tane eğitim alırım. Hayatta bana pragmatik bağlamda bir katkısı olmayacak şeye 399 TL vermem.
399TL saatlerce vakit geçirebileceğin bir oyun/ek paket için gayet uygun. Hamburger yemek istesen 100tl Sinemaya gitmek istesen biletler 70-100tl arası. Bu arada dlc amerika fiyatı 30 dolarmış sanırsam yani nerdeyse yarı fiyatına çıktı ürün. Burada bizi eleştirmek yerine baştakileri eleştirin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kankalar kusura bakmayın da beklenen fiyatın aşağısında olduğu için uygun falan değil. 399 TL ama abi uygun fiyat.
Yok efendim yurtdışı fiyatı 60 dolar. Bana ne ? Valla sinir oluyorum. Ben dolar mı kazanıyorum ki dolar üzerinden fiyatın uygun olup olmadığını hesaplıyorum. Çok saçma bir bakış açısı.
ben dolarla mı kazanıyorum lafı gerçekten çok gereksiz bir laf(burda başka bir şey derdim fakat uyarı yemek istemiyorum :D) Bu hayatta aldığın nerdeyse her şeyin fiyatı dolara bağlıdır.

MSI aşığıyimm

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,105
İsim
Ali Batmaz
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Burak bey
Zaten efsane oyun
Diğer oyunlar gibi tamamlanmadan çıktığı için herkeste ön yargı oluştu
En efsanesi olacakken bir tık geriye düştü bence biraz aceleye gelmiş gibiydi ilk zamanlar.Dedigim gibi keşke rockstar yapsaydı bu oyunu çok yavan kaldı cd projectin elinde.

Gow ile dying light filan alinir hatta epicte indirimle bir oyun daha sıkışır yanına.Ac valhalla, odyssey ve origins bile fullenebilir.
normalde 700tl olan bir oyun 400tl den çıkmış indirimlerdede 150-200 civarına düşmüş olur gayet uygun bir dlc. Fakat sizde haklısınız bu oyunları almak daha mantıklı olur fakat bende hepsi var :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Burak bey
normalde 700tl olan bir oyun 400tl den çıkmış indirimlerdede 150-200 civarına düşmüş olur gayet uygun bir dlc. Fakat sizde haklısınız bu oyunları almak daha mantıklı olur fakat bende hepsi var :)
Oyunu almayanlar şuan epicte 124 lira onuda ekleyim 200 lirayı geçince sepette yüzde 25 indirim var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,717
Üyeler
163,706
Son üye
batugkc
Top Bottom