Gergin Görünüşlü İlber
80+ Silver
399TL saatlerce vakit geçirebileceğin bir oyun/ek paket için gayet uygun. Hamburger yemek istesen 100tl Sinemaya gitmek istesen biletler 70-100tl arası. Bu arada dlc amerika fiyatı 30 dolarmış sanırsam yani nerdeyse yarı fiyatına çıktı ürün. Burada bizi eleştirmek yerine baştakileri eleştirin.Adamlar niye 399 TL yaptı demiyorum. Siz ne mantıkla 399 TL'ye alt tarafı bir ek içerik paketine uygun diyorsunuz onu sorguluyorum. 399 TL ona verene kadar gider Udemy'den zibilyon tane eğitim alırım. Hayatta bana pragmatik bağlamda bir katkısı olmayacak şeye 399 TL vermem.
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben dolarla mı kazanıyorum lafı gerçekten çok gereksiz bir laf(burda başka bir şey derdim fakat uyarı yemek istemiyorum ) Bu hayatta aldığın nerdeyse her şeyin fiyatı dolara bağlıdır.Kankalar kusura bakmayın da beklenen fiyatın aşağısında olduğu için uygun falan değil. 399 TL ama abi uygun fiyat.
Yok efendim yurtdışı fiyatı 60 dolar. Bana ne ? Valla sinir oluyorum. Ben dolar mı kazanıyorum ki dolar üzerinden fiyatın uygun olup olmadığını hesaplıyorum. Çok saçma bir bakış açısı.