cyberpunk 2077 Torrente Neden Bu Kadar Hızlı Çıktı ?

Hiç oyun indirdin mi ordan güvenilir mi ? Değilde yani merak ettim
Evet bu forumda değilken ve yalım küçükken korsan indirdim sağlam indir gibi sitelerden fakat artık kullanmıyorum ve birkere bile virüs yememişimdir

Hayır olmaz fakat indirdiğin site virüs koymuş olabilir
Bal gibi de olur. Site isterse kendi koyar veya koymaz. Kırılan oyunu alır linkini koyar. Sen de indirirsin. Bi güzel patlamaya hazır bomba gibi kalır PC nde.

Oyun daha çıkmadan kırıldı fakat cracklanmafi firma drm-free dağıttı zaten CD projekt red öncede korsan DVD basan bir firmayı yanlış biliyor olabilirim
önceden korsan basıyorlarsa halimizi anlarlar öşdösaşödşas bahaneee bulduk yumulun

Bal gibi de olur. Site isterse kendi koyar veya koymaz. Kırılan oyunu alır linkini koyar. Sen de indirirsin. Bi güzel patlamaya hazır bomba gibi kalır PC nde.
Kardeşim bu oyunu kıranlar virüs koymuyor indirdiği site dosyalara virüs sıkıştırmış olabilir

Ve çakal insanlar bunu fırsat bilip virüs enjekte etmiş olabilirler.

Knk oyunu steamdan indirince oyun dosyalarından steam.dll yi silince steamsız çalışıyor

Kardeşim bu oyunu kıranlar virüs koymuyor indirdiği site dosyalara virüs sıkıştırmış olabilir

Al oku. Okumadan bana bir şey söyleme.

neden ki o zaman niye para versinlerki şu dosya kopyalama işi felan paranı iade edip o zaman herkes alır beleşe

O dediğiniz dosya kopyalama işi bir hata veya açık olabilir ama hile sistemleri gereksiz hatalar çıkartabiliyor o yüzden eklememek istemiş olabilirler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,838
Üyeler
184,506
Son üye
Scortl
Geri