Bıraktımx
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 130
- İsim
- Bıraktım
- İlgilendiği Kategoriler
- https://forum.donanimarsivi.com/konu/moderatoeruen-sacma-uyarisi.829721/#post-7689224
Dostlar Selam Ben FIRAT
Bu gün Cyberpunk 2077'nin V2.0 Versiyonundan sonra oyunun oturduğunu konuşalım ve bu oyuna bir şans- bir yer verin istiyorum.Öncelikle şahsım adına konuşmam gerekirse oyunlarda grafiklere bakan bir insanım, texture kalitesi, hikayesi ve oynanışı. Grafik ve kaplama anlamında FARCRY 6 Oyunu beni çok etkilemişti, ağaçlara, kayalara yaklaştığınızda sanki 4k kaplamalar vardı, hikaye konusunda yetersiz olduğundan pek tatmin etmedi. Oyun hayatım boyunca etkilendiğim en iyi oyun, her anlamda Marvel Spiderman dır.
Peki Nedir Bu CYBERPUNK 2077 Olayı?
Dostlar oyun ilk çıktığında gt1600 lü kartla yüksek ayarda oynamıştım Rt kapalı, o zamanlar oyunu bitirdiğimde bu kadar etkilenmemiştim, etkilenmiştim fakat bu kadar değil, adamlar üzerinde oturup çalışmışlar, bence, BENCE CYBERPUNK 2077 OYUN DÜNYASININ ZİRVESİNDEDİR ŞİMDİKİ HALİYLE.
Oyun gerek hikayesi, gerek oynanışı ve oynanış opsiyonlarıyla çağ açmış, bu devire göre çok fazla kaliteli bir oyun olarak görüyorum... Yarın DLC si çıkıyor, oyunu oynamayanlar, oynamayı düşünenler kesinlikle başlasın veya yeniden başlasın, gelen güncelleme ile gerek performans artışı, gerek bir iki grafiksel anlamda gelişmesi, oyunun tek eksi yanı texture dokular bir tık daha iyi olabilirmiş, size şöyle örnek vereyim:
FARCRY 6
CYBERPUNK 2077
Daha iyi anlaşılmak adına bir oyunun daha muazzam Dokularını Kaplamalarını atıyorum:
Yani kısaca arkadaşlar bu oyunu oynayın, oynatın.
CYBERPUNK 2077 V2.0 GÜNCELLEMESİNDEN SONRA OTURMUŞTUR.
En son bir moderatör tarafından düzenlendi: