Neler Yeni

Cyberpunk 2077 V2.0 Güncellemesi İle Oyun Evrimi.

Dostlar Selam Ben FIRAT​
Bu gün Cyberpunk 2077'nin V2.0 Versiyonundan sonra oyunun oturduğunu konuşalım ve bu oyuna bir şans- bir yer verin istiyorum.
Öncelikle şahsım adına konuşmam gerekirse oyunlarda grafiklere bakan bir insanım, texture kalitesi, hikayesi ve oynanışı. Grafik ve kaplama anlamında FARCRY 6 Oyunu beni çok etkilemişti, ağaçlara, kayalara yaklaştığınızda sanki 4k kaplamalar vardı, hikaye konusunda yetersiz olduğundan pek tatmin etmedi. Oyun hayatım boyunca etkilendiğim en iyi oyun, her anlamda Marvel Spiderman dır.

Peki Nedir Bu CYBERPUNK 2077 Olayı?

Dostlar oyun ilk çıktığında gt1600 lü kartla yüksek ayarda oynamıştım Rt kapalı, o zamanlar oyunu bitirdiğimde bu kadar etkilenmemiştim, etkilenmiştim fakat bu kadar değil, adamlar üzerinde oturup çalışmışlar, bence, BENCE CYBERPUNK 2077 OYUN DÜNYASININ ZİRVESİNDEDİR ŞİMDİKİ HALİYLE.

Oyun gerek hikayesi, gerek oynanışı ve oynanış opsiyonlarıyla çağ açmış, bu devire göre çok fazla kaliteli bir oyun olarak görüyorum... Yarın DLC si çıkıyor, oyunu oynamayanlar, oynamayı düşünenler kesinlikle başlasın veya yeniden başlasın, gelen güncelleme ile gerek performans artışı, gerek bir iki grafiksel anlamda gelişmesi, oyunun tek eksi yanı texture dokular bir tık daha iyi olabilirmiş, size şöyle örnek vereyim:

FARCRY 6

CYBERPUNK 2077

Daha iyi anlaşılmak adına bir oyunun daha muazzam Dokularını Kaplamalarını atıyorum:

Yani kısaca arkadaşlar bu oyunu oynayın, oynatın.

CYBERPUNK 2077 V2.0 GÜNCELLEMESİNDEN SONRA OTURMUŞTUR.

En son bir moderatör tarafından düzenlendi:
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence de tekrar başlaman lazım

Ysuflix

80+ Gold
bidaha bitirecem galiba çok övdüler 2.0 ı zaten ilk bitirdiğim tatmin etmemişti SPO! intihar etmiştim johnnyden sonra baya sıkıcı bitmişti bu ne lan demiştim

batuu123

80+ Bronze
dlcyi alıp sıfırdan başlıcam bende 3. bitirişim olacak gerçekten ilk kez bir oyunda diyaloglardan sıkılmadım okuyarak seçerek bitirdim starfield 5 dakikada sıktı

dlcyi alıp sıfırdan başlıcam bende 3. bitirişim olacak gerçekten ilk kez bir oyunda diyaloglardan sıkılmadım okuyarak seçerek bitirdim starfield 5 dakikada sıktı
Starfield a baya kafa yormak gerekiyor bence, cyberpunk 2077 her anlamda şaheser, her anlamda. Grafikleri, dizaynı abi oyun çığır çığır

Whattyu

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
bende tekrar oynamak istiyorumda dlc'nin indirime girmesini bekliyom

The Semih

80+ Gold
Cyberpunk 2077 2.0 ile birlikte asıl çıkışını yaptı erken erişimden :D 3 sene keriz gibi oynadılar bizle.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,914
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
rdr2 biter bitmez bir şans daha vereceğim bu yazıyı okuduktan sonra.

Whattyu

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dlc oyun sahiplerine ücretsiz diye bir yerde okumuştum, hesap satın almanı öneririm
değil hocam evet cd project red öyle bir söz verdi sonra dandik bi tane dlc yapıp onu verdi ücretsiz bu aynı fiyat

Whattyu

80+ Bronze
En İyi Cevap
2

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,673
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Şu anki halini ben denedim gerçekten güzel olmuş oyun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,825
Üyeler
159,682
Son üye
RedxFpxS
Top Bottom