Gtx 1060 civari bir kart lazimCyberpunk 2077 yi 1080p Orta ayarlarda oynamak için hangi ekran kartı gerekir minimum
60 fps oynamak için
Bence rtx 3080 yeter ya orta ayarlarda 60 fps 1080p
oyunun asıl çıkış yeri pc konsola sonradan optimize ediliyor o yüzden pc de çok daha rahat oynarsındirek PC çıkışlı dreken
Hatta Bence baya zorlanır ya o bile yetmez yanisen kafayı sıyırmışsın
bence optimizasyon o kadarda iyi olmaz çünkü PlayStation 5, Xbox Series X, PlayStation 4, Stadia, Xbox One ve pc ye çıkıyor hatta xbox series s e de çıkaroyunun asıl çıkış yeri PC konsola sonradan optimize ediliyor o yüzden PC de çok daha rahat oynarsın
Gerçekci olmak gerekirse sistemleri zorlayan bir oyun olacak ama evt bencede optimizasyonu iyi olmayacakbence optimizasyon o kadarda iyi olmaz çünkü PlayStation 5, Xbox Series X, PlayStation 4, Stadia, Xbox One ve PC ye çıkıyor hatta xbox series s e de çıkar
dostum iyi olmak zorunda çünkü cdpr böyle bir oyunu sadece yüksek kartlı insanlar için değil herkes için almasını istiyor bunun için oyunun yapım aşamasında en çok pc için optimizasyon yapılıyor ki cdpr optimizasyonmu güzel yapıyor konsolları sonradan optimize ettikleri için pc de çok daha yüksek fpsler alırsınbence optimizasyon o kadarda iyi olmaz çünkü PlayStation 5, Xbox Series X, PlayStation 4, Stadia, Xbox One ve PC ye çıkıyor
sen de haklısın ama ben sürekli ertelendiği için optimizasyonu iyi yapmadıklarını düşünüyorum o yüzden erteleniyor ve artık oyunu bir daha erteleyemez çünkü kasım da çıkıyor yani 2021 e ertelicek halleri yok optimizasyonu gene yapamazlarsa oyun patlardostum iyi olmak zorunda çünkü cdpr böyle bir oyunu sadece yüksek kartlı insanlar için değil herkes için almasını istiyor bunun için oyunun yapım aşamasında en çok PC için optimizasyon yapılıyor ki cdpr optimizasyonmu güzel yapıyor konsolları sonradan optimize ettikleri için PC de çok daha yüksek fpsler alırsın
Bir çıksında oyun gorecez inşallahdostum iyi olmak zorunda çünkü cdpr böyle bir oyunu sadece yüksek kartlı insanlar için değil herkes için almasını istiyor bunun için oyunun yapım aşamasında en çok PC için optimizasyon yapılıyor ki cdpr optimizasyonmu güzel yapıyor konsolları sonradan optimize ettikleri için PC de çok daha yüksek fpsler alırsın