Forever 80+ Bronze Katılım 14 Temmuz 2020 Mesajlar 752 Dahası Reaksiyon skoru 348 İsim Abuziddin bizimahvettin 18 Aralık 2020 #1 Cyberpunk 2077'de hikaye için yan görev ana görev ilişkisi nasıl olmalı?
B Bay Kunduz 80+ Silver Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 2,274 En İyi Cevap 1 Dahası Reaksiyon skoru 1,301 İsim Berke 18 Aralık 2020 #2 Forever yazmış: Cyberpunk 2077'de hikaye için yan görev ana görev ilişkisi nasıl olmalı? Devamı için tıklayın... çok yan görev yapmayın derim unutabilirsiniz hikayeyi bana biraz öyle oldu çünkü
Forever yazmış: Cyberpunk 2077'de hikaye için yan görev ana görev ilişkisi nasıl olmalı? Devamı için tıklayın... çok yan görev yapmayın derim unutabilirsiniz hikayeyi bana biraz öyle oldu çünkü
DarkLegion3 80+ Bronze Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 1,045 Dahası Reaksiyon skoru 415 İsim Eren Akgül 18 Aralık 2020 #3 Forever yazmış: Cyberpunk 2077'de hikaye için yan görev ana görev ilişkisi nasıl olmalı? Devamı için tıklayın... Aşırı yan görev ana hikayeyi unutturur ama cyberpunkta biraz değişiyor bence çünkü yaptığınız her yan görev sonunda(karakter görevlerinde nasıl desem bilemedim)karakterinizde olan durumdan dolayı hatırlıyorsunuz.
Forever yazmış: Cyberpunk 2077'de hikaye için yan görev ana görev ilişkisi nasıl olmalı? Devamı için tıklayın... Aşırı yan görev ana hikayeyi unutturur ama cyberpunkta biraz değişiyor bence çünkü yaptığınız her yan görev sonunda(karakter görevlerinde nasıl desem bilemedim)karakterinizde olan durumdan dolayı hatırlıyorsunuz.