İleri sarma şehirde dolaş yada yan görev yapArkadaşlar ne denesem düzeltemiyorum bilen var mı günlerce ileri sardım oyunu fakat bir gün bekle yazısı gidip görevler ilerlemiyor ne yapayım?
Oyunda bazen zamanı ilerletince saymıyor. Görev yaparak veya etrafta 1 gün geçirince sayıyordu. Bazı görevler için zamanı ileri sarınca saysa da bazılarında saymıyor galiba.Arkadaşlar ne denesem düzeltemiyorum bilen var mı günlerce ileri sardım oyunu fakat bir gün bekle yazısı gidip görevler ilerlemiyor ne yapayım?
Hocam çok fazla 1 görevden ilerleyince öyle yapabildiğin görevleri yap takemura görevi bitince oyun bittiyor o yüzden öteki görevlere odaklan oyun isteyerek yaptırmıyor yapabildiğin görevleri yapArkadaşlar yan görev yapıyorum ama gelmiyor arama cidden kırdı oyunu ya
Hocam 1-2 tane yan görev yaptıysanız biraz daha yapın. Görevli bir şekilde 1 günü geçirin. Bende de bir görevde kadının araması lazımdı, bilgisayarı oyun içi saat olarak 1 gün açık bıraktım fakat aramamıştı. Sonra sıkılıp 1-2 yan görev yaptıktan sonra aramıştı.Arkadaşlar yan görev yapıyorum ama gelmiyor arama cidden kırdı oyunu ya