Neler Yeni

Cyberpunk Hakkında Bazı Sorular

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
1. SORU: İ3 9100f ve 1650 ile cyberpunk onanır mı?
2. SORU: Oyun hala buglardan oynanılmaz halde mi?
3. SORU: Oyunu cinsellikten uzak oynamak mümkün mü?
4. SORU: Bu oyunu önerir misiniz?
1-)Evet oynarsın
2-)Hayır artık o kadar yok ama istersen 1.3 bekle ama şimdi'De oynayabilirsin
3-)Hehe :devilish::devilish:
4-)Sana bu oyunu oynaman için saatlerce övebilirim buda sorumu tabikide Oynamalısın.

ömer3547

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
fuat yıldırım
1-)Evet oynarsın
2-)Hayır artık o kadar yok ama istersen 1.3 bekle ama şimdi'De oynayabilirsin
3-)Hehe :devilish::devilish:
4-)Sana bu oyunu oynaman için saatlerce övebilirim buda sorumu tabikide Oynamalısın.
oynuyorum o zaman :D

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
oynuyorum o zaman :D
Hemen indir ve oynamaya başla ;) ama hakkını vererek oyna ana görevden gitme öyle sadece yan görevleride yap yoksa pek tat alamassın CDPR oyunu yan görevleri yapmadan oynanmaz oynarsın ama pek tat alamassın asıl içerikten yoksun kalırsın yani "ve iyi sonu yapmaya çalış"
Mesaj otomatik birleştirildi:

Konuşma sahnelerini geçebiliyorsun C tuşu ile yani sohbetli +18 sahnelerde C tuşuna basılı tutarsan sahne hızlıca geçer, onun dışında dediğin gibi yapacak bir şey yok.
bro oraları geçerse oyunun tadı tuzu kaçar ben saatlerce Judy'ile birşeyler yapabilmek için uğraştım sondaki sahne pek kesmedi yani beni tadımlık bıraktılar orda :D

ömer3547

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
fuat yıldırım
Hemen indir ve oynamaya başla ;) ama hakkını vererek oyna ana görevden gitme öyle sadece yan görevleride yap yoksa pek tat alamassın CDPR oyunu yan görevleri yapmadan oynanmaz oynarsın ama pek tat alamassın asıl içerikten yoksun kalırsın yani "ve iyi sonu yapmaya çalış"

bro oraları geçerse oyunun tadı tuzu kaçar ben saatlerce Judy'ile birşeyler yapabilmek için uğraştım sondaki sahne pek kesmedi yani beni tadımlık bıraktılar orda :D
yani ben pek sevmem öye şeyleri o yüzden

cemtastan2301

80+ Gold

Doğru da arkadaş izlemek istemediği için böyle bir alternatif sunmuştum.

Bu arada Panam daha iyi Judy'den, Judy bana seni abim gibi görüyorum dedi :cry: 🚬

"ve iyi sonu yapmaya çalış"
Bu arada hangisinden bahsediyorsun knk ?
Ben son 6 ayımız kalıp panam le NC den gittiğimiz sonu yapmıştım

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Doğru da arkadaş izlemek istemediği için böyle bir alternatif sunmuştum.

Bu arada Panam daha iyi Judy'den, Judy bana seni abim gibi görüyorum dedi :cry: 🚬

Bu arada hangisinden bahsediyorsun knk ?
Ben son 6 ayımız kalıp panam le NC den gittiğimiz sonu yapmıştım
Ben Kadın karakterle oynuyorum oyunları kendimce sebeplerim var :) Panam iyi hoş ama tipim değil Judy varken yani hem kız 21 yaşında real benle aynı yaşta Hemde çok tatlı tüm oyun boyunca yanaklarını sıkasım geldi ve onu ne zaman görsem yüzüm'de istemsizce bir gülümseme oluyordu 🥰 bu yüzden Judy ile yürüdüm oyunun sonunu ise hepsini yaptım meraktan ama benim sonum Judy yanımda iken panam'dan yardım isteyip onun sonuna gitmek oldu (Yani hem ben totoyu kurtardım panam çaresinin bulucaz dedi hemde Judy benim yanımda oda bizle geldi bak yine gaza geldim oynayasım geldi :p

Sıpekular

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
İbrahim
Yayıncı modu vardı sanırsam onu açabilirsin.
30FPS üstü alırsın büyük ihtimal.
Bugların çoğu düzeltilmiş diye duydum.
Öneririm.

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,013
İsim
Tayfun Yılmaz
Low 35-40 alıyorum sen de öyle alırsın.Oyun hiç bir zaman buglardan oynanamaz halde değildi.Ama bug nadir kaldı artık

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
1. oynanır. düşük ayarlarda oynayabilirsin.
2. bug var ama ben henüz oyunu oynanamaz hale getiren bug görmedim.
3. hayır.
4. kesinlikle öneririm. hikayesi ve hikaye anlatımı çok iyi. keşke optimizasyonu da iyi olsa ve droplar yaşamasam ama yapacak bir şey yok.

cemtastan2301

80+ Gold
Ben Kadın karakterle oynuyorum oyunları kendimce sebeplerim var :) Panam iyi hoş ama tipim değil Judy varken yani hem kız 21 yaşında real benle aynı yaşta Hemde çok tatlı tüm oyun boyunca yanaklarını sıkasım geldi ve onu ne zaman görsem yüzüm'de istemsizce bir gülümseme oluyordu 🥰 bu yüzden Judy ile yürüdüm oyunun sonunu ise hepsini yaptım meraktan ama benim sonum Judy yanımda iken panam'dan yardım isteyip onun sonuna gitmek oldu (Yani hem ben totoyu kurtardım panam çaresinin bulucaz dedi hemde Judy benim yanımda oda bizle geldi bak yine gaza geldim oynayasım geldi :p
Nasıl yani Judy kadın karakterle mi sevgili oluyor ? O yüzden mi bana seni abim gibi görüyorum dedi... :cry: 🚬 🚬

ömer3547

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
fuat yıldırım
peki low ayarlar cok göze batıyor mu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0