Hayır isterse göremeyebilir.cinsellik daha karakter tasarlarken karşına çıkıyor.
peki öyle ara sahneleri atlayabiliyoruz değil micinsellik daha karakter tasarlarken karşına çıkıyor.
oooo baya düşük alırım yani1. Soru: imzamdaki laptop ile en düşükte 40-45 fps alıyordum ordan hesap ediver.
2.soru : güncelleme patch geldi diye biliyorum.
4. Soru: bu kişiden kişiye çok değişir ama bence güzel bir atmosferi var.
Oyunu şuan bitirmek üzereyim ben hiç bug ile karşılaşmadım. +18 görevlerin bazıları kendi tercihin ama yollar +18 fotoğraflarla dolu. Kısacası +18 görüntüler var.Oyun hala buglardan oynanılmaz halde mi?
2. Soru için zaten bug yoktu oyunda, sadece ufak tefek hiç sinir bozmayan buglar oluyordu her oyunda ki gibi onlarda zaten kaldırıldı1. SORU: İ3 9100f ve 1650 ile cyberpunk onanır mı?
2. SORU: Oyun hala buglardan oynanılmaz halde mi?
3. SORU: Oyunu cinsellikten uzak oynamak mümkün mü?
4. SORU: Bu oyunu önerir misiniz?
Hocam bu kadar takmayın böyle olayları. Bakın geçin isterseniz.nasıl yapıyorum
Zaten karakterin üzerinde don oluyor, istersen kendin çıkarıyorsun yani o ayarı ellemezsen bir şey görmezsin.nasıl yapıyorum
ben low- mideum oynasam 50-60 alır mıyımben bu sistemle ultrada 50fps aliyordum.
yapacak bir şey yok yani2. Soru için zaten bug yoktu oyunda, sadece ufak tefek hiç sinir bozmayan buglar oluyordu her oyunda ki gibi onlarda zaten kaldırıldı
3: Soru için Çıplaklık sansürü diye bir ayar var oyun da onu açabilirsin ama sadece cinsel organları gizliyor yani sahneler mecbur izleniyor
4. Soru için Kesinlikle öneririm, 3 kere bitirdim
40'ın altına düşmezsiniz. Sahneye göre değişmekle beraber oyun deneyiminiz 50+ olur.ben low- mideum oynasam 50-60 alır mıyım