Neler Yeni

Cyberpunk oynanacak gibi değil

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
yani bana kalırsa oyun fiyatını hak etmiyor çünkü 3 4 yılda böylesine saçma buglu optimizasyonu leş bir oyun yapılamazdı. onun dışında yaptığımız seçimler hikayeye yön de vermiyor pek. bana kalırsa 250 TL verilmez arkadaşlar oyuna birkaç ay bekleyin öyle alın almak istiyorsanız. gerçi ben torrent oynuyorum :dd
şu buglar nedense bi bana denk gelmedi 25 saate yakın oynadım 2 bug oldu sadece onlarda basit gölge hataları

Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
bruuuh
RTX kapayınca da anlamı kalmıyor ki.
2K her şey ultra da 60 sabit kalsa çok mutlu olcam da. Kapalı alanlarda 60 oluyor sadece açık yerlerde genel olarak 45.

Oyunu anlaması da sıkıntı. Türkçe altyazı kurmadım ama onunla alakası yok. Yani bin tane görev var mapi açıyorum tonlarca sembol var. Hackleme işi de tam analamadım
dostum altyazı kurmana gerek yok ki ayarlardan açabiliyorsun oyun türkçe destekli geldi zaten ayarlardan açman yeterli. evet rtxli cidden çok güzel deneyimledim bunu ama 35 55 arası fps tatmin etmiyor gerçekten bence git 60 90 arası şerefinle ultra oyna bak keyfine

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,602
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
şu buglar nedense bi bana denk gelmedi 25 saate yakın oynadım 2 bug oldu sadece onlarda basit gölge hataları
Bana da bug olmadı. Bug var diyenler bug olması için yer arayanlar bence. Normal oynarsan bug olmaz gibi. Adamlar kaç kere kim bilir hikayeyi kendileri oynamıştır test etmiştir
Mesaj otomatik birleştirildi:

dostum altyazı kurmana gerek yok ki ayarlardan açabiliyorsun oyun türkçe destekli geldi zaten ayarlardan açman yeterli. evet rtxli cidden çok güzel deneyimledim bunu ama 35 55 arası fps tatmin etmiyor gerçekten bence git 60 90 arası şerefinle ultra oyna bak keyfine
Crack indirince sadece ingilizce.

Dosya boyutu azalsın diye sadece ingilizce olanı kurdum yan

Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
bruuuh
Bana da bug olmadı. Bug var diyenler bug olması için yer arayanlar bence. Normal oynarsan bug olmaz gibi. Adamlar kaç kere kim bilir hikayeyi kendileri oynamıştır test etmiştir

ayarlarda yok mu türkçe ayarı. oyun zaten dil desteğini eklemiştir oraya la

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,602
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory

Mauro İcardi

80+ Bronze
Oyun kaç yıl beklenilmiş bir oyun ama hala optimizasyonu sıkıntılı. Bilemiyorum yani beni hayal kırıklığına uğrattı...

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,602
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
RTX kapayınca da anlamı kalmıyor ki.
2K her şey ultra da 60 sabit kalsa çok mutlu olcam da. Kapalı alanlarda 60 oluyor sadece açık yerlerde genel olarak 45.

Oyunu anlaması da sıkıntı. Türkçe altyazı kurmadım ama onunla alakası yok. Yani bin tane görev var mapi açıyorum tonlarca sembol var. Hackleme işi de tam analamadım

Hah işte. Bende aynısını yaşıyorum. Çook karışık. Bir de ingilizce altyazı oynuyorum da sorun ondan kaynaklı değil

Dosya boyutu azalsın diye sadece ingilizce olanı kurdum yan
bencede bug arıyorlar sadece ben normal oynadım gölge hatası hariç bişi olmadı ama optimizasyon berbat 3080 ile 2160p de ultra ayarlarda 30fps falan gördüm 1440p de ise 70 80 arası oynadım ultra da optimizasyon kötü ya ona bi güncelleme lazım

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,564
İsim
Dontaçhi kâfi.
Gelecek güncellemeleri beklemek gerekli. Hem FPS hemde Bug açısından. Bu kadar çıkışı ertelenen bir oyunun bu tarz hatalarının olması fazla anormal bir durum
Oyunu sürekli ertelediler eğer ertelemeden çıksa ve bu hataları gene alsa bu kadar eleştirilmezdi diye düşünüyorum. Sürekli erteledin ama bu süreçte optimizasyon konusunda hiç bir şey yapılmamış. Garip.

Top Bottom