Neler Yeni

Cyberpunk sonunda düzeldi mi? Oynanır mı?

Atheos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Enes Budak
Oyunu rahat 30-40 saat oynamıştım bir ara. Bir görevde asansöre bin diyor ama asansörde tuş yok. Fast travel attım, apartmana gittim uyudum, sağa solu gezdim, oyunu kapatıp açtım düzelmedi.
İnternete baktım, millet program kuracaksın, mod kurup noclip açacaksın asansörün içine gireceksin diyor. Bunu yapmazsan oyunda ilerleyemiyorsun çünkü ana görev. Böyle iş mi olur deyip sildim. Şimdilerde oyun artık adam oldu mu? Gerçi ben de 1.5 updatesinden sonra oynamıştım oyunu herkes oyun duzeldı demıstı ama hala bug kaynıyordu. Canım çok çekti oyunu oturup sıfırdan baslayacagım kaldıgım yere kadar 30-40 saatım gıdecek benzer seylerle karsılasır mıyım oyunda?
Oyun şuan dünyanın en iyisi falan öyle söyleyeyim 50 saatim var şuan 1 tane Buga denk gelmedim , aşırı keyifli+ DLC tavsiye ederim kaliteli.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,259
İsim
a l p e r
Ücretsiz indirdim sadece fpse bakmak için 10 dk falan oynadım. Herhangi drop vs yok. Boşluktayken oynayacağım

IMG_5363.jpeg

BabaVoss7

80+ Silver
İlk çıktığı gün başlayıp 100 saat gömmüştüm. Geçen dlc ilr bi daha oynayım dedim bi elli saat daha gömdüm. Oyun kıran bi bug yaşamamıştım zaten ama grafiklrr skiller vs düzenlenmiş. Oyun baya baya değişmiş bence esasen. Yeniden aşık oldum diyebilirim. Şu an en sevdiğim oyun olabilir. Tür olarakta tam benlik zaten. 3k para olsa yüne bi şekilde almak isteyeceğim oyundur kendisi.

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,183
İsim
Abdullah Aydoğdu
Oyun şuan dünyanın en iyisi falan öyle söyleyeyim 50 saatim var şuan 1 tane Buga denk gelmedim , aşırı keyifli+ DLC tavsiye ederim kaliteli.
Oyunda 10 saatim var ve daha şimdiden birsürü buga denk geldim. Geçen yıl oynadığımda karşılaştığım buglar hala düzelmemiş.

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Mehmed Efe
Oyunu rahat 30-40 saat oynamıştım bir ara. Bir görevde asansöre bin diyor ama asansörde tuş yok. Fast travel attım, apartmana gittim uyudum, sağa solu gezdim, oyunu kapatıp açtım düzelmedi.
İnternete baktım, millet program kuracaksın, mod kurup noclip açacaksın asansörün içine gireceksin diyor. Bunu yapmazsan oyunda ilerleyemiyorsun çünkü ana görev. Böyle iş mi olur deyip sildim. Şimdilerde oyun artık adam oldu mu? Gerçi ben de 1.5 updatesinden sonra oynamıştım oyunu herkes oyun duzeldı demıstı ama hala bug kaynıyordu. Canım çok çekti oyunu oturup sıfırdan baslayacagım kaldıgım yere kadar 30-40 saatım gıdecek benzer seylerle karsılasır mıyım oyunda?
Ana ve yan hikaye kötü. Seçimler ve konuşmalar sanki boşuna gibi hissettiriyor. Teknik sorun yok. Kardeşim bu hafta 10-15 saat oynadı

Eymenzz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Eymenarthur
bedava verseler yinede oynamam diyecegim bir oyundur kendisi

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,838
İsim
Hacı

Atheos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Enes Budak
Oyunda 10 saatim var ve daha şimdiden birsürü buga denk geldim. Geçen yıl oynadığımda karşılaştığım buglar hala düzelmemiş.
Allah Allah ya ciddi mi ? 1 tane Buga denk gelmedim 50 saatte, acaba sizin sistemle uyuşmayan birşeyler falan mı var diyeceğim, benim arkadaşta kendi sisteminde oynuyor, onda da hiçbirşey yok , internette de düzeldi diye okudum ama ..

Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Buğra Aykaç
Zaten ilk başta da iyi oyundu ama bizim Türk oyun kitlesi bug çıktı diye güzelim oyunu linçlediler (Oyunu hiç oynamadım sadece YouTube'dan izlemiştim nasip olursa oynayacağım inşallah)

Eymenzz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Eymenarthur

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,183
İsim
Abdullah Aydoğdu
Allah Allah ya ciddi mi ? 1 tane Buga denk gelmedim 50 saatte, acaba sizin sistemle uyuşmayan birşeyler falan mı var diyeceğim, benim arkadaşta kendi sisteminde oynuyor, onda da hiçbirşey yok , internette de düzeldi diye okudum ama ..
Bir görev var, mr handsın aramasını bekle diye, ne yaparsan yap aramıyor. Uyuyorsun, fast travel vs. oyunu kapat aç falan yapıyorsun anca duzelıyor. Geçen sene de aynısıyla karsılasmıstım. Onun dışında oyunun biryerinde ekran simsiyah oldu. Sadece FPS'yi 70'e kilitlersem düzeliyordu ekran geliyordu. 3-4 saat öyle oynadım sonradan duzeldı. Daha birçok bug var. Geçen yıl oyunu sildiren şey asansöre binemiyor olmamdı. Ana görev için asnasöre binmem lazım ama buton yok. Hiçbir çözümü de yok. Millet mod kurup nocliple asansore bınıyormus. Bununla mı ugrasıcam deıyp sılmıstım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,502
Üyeler
166,010
Son üye
Realitte
Top Bottom