Neler Yeni

Cyberpunk vs Detroit Become Human?

enessup

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Enes Hazar
Merhaba, Cyberpunk satın aldım ve biraz oynadım, 2 saati geçmedi henüz.
Daha çok başında olduğum için bu söylediğim saçma olabilir ama açıkçası sarmadı ilk izlenim olarak beni, daha yeni RDR 2 bitirdim o yüzden mi bilmiyorum ama keyif vermedi, vuruş hissiyatı vesaire çekmedi beni içine.
Detroit Become Human indirime girmiş, aklıma da Cyberpunk'ı iade edip Detroit almak düştü. Daha önce 2 yayıncıdan izleyerek bitirdim Detroit'i. Bayağı güzeldi ama üstünden yıllar geçti kendim oynamak istiyorum hikayeyi falan da unuttum zaten.

İkisini aynı anda alamam ve indiremem, bu yüzden hangisini yapmak mantıklı sizce? Cyberpunk ilerledikçe keyif verir mi?

Cyberpunk devam et?
İade edip Detroit al?

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,398
İsim
Oğuz
İade edip Detroit al.

enessup

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Enes Hazar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İade edip Detroit al.
1724766360468.png

Epic'te çok ucuz gözüküyor hocam, steam'a göre aşırı ucuz geldi doğru linke bakıyorum değil mi?

BabaVoss7

80+ Silver
cyberpunkta 2 saatte bişey anlamazsın bu arada. detroitte güzel oyundu ama cyberpunk daha uızun soluklu bi oyun.

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,336
İsim
Kaan
Daha çok başında olduğum için bu söylediğim saçma olabilir ama açıkçası sarmadı ilk izlenim olarak beni, daha yeni RDR 2 bitirdim o yüzden mi bilmiyorum ama keyif vermedi, vuruş hissiyatı vesaire çekmedi beni içine.
Detroit Become Human indirime girmiş, aklıma da Cyberpunk'ı iade edip Detroit almak düştü. Daha önce 2 yayıncıdan izleyerek bitirdim Detroit'i. Bayağı güzeldi ama üstünden yıllar geçti kendim oynamak istiyorum hikayeyi falan da unuttum zaten.

İkisini aynı anda alamam ve indiremem, bu yüzden hangisini yapmak mantıklı sizce? Cyberpunk ilerledikçe keyif verir mi?

Cyberpunk devam et?
İade edip Detroit al?
Detroiti severim ama cyberpunk net daha iyi.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,229
İsim
Hacı
İkisi de 10 numara, ikisini de bitir.

yusuftheayay

80+ Bronze

Cyberpunk devam et?
İade edip Detroit al?
Cyberpunkı iade etme ilk başları sıkıcı olabilir bende sıkılmıştım soygun görevinden sonra oyun açılıyor johnny silverland vs geliyor, detroit te çok güzel paran varsa al Dursun cyberpunk bitince oynarsın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Epic'te çok ucuz gözüküyor hocam, steam'a göre aşırı ucuz geldi doğru linke bakıyorum değil mi?

Yok doğru epicte 142 kaçırma

Talat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Talat
2 sinide alıp 2 yıldır bitiremiyen ben

Top Bottom