Şöyle Anlatıyım Haritanın Bir Kısmında Görevleri temizledin Bundan Kastım Polis Telzisi Ve Soru İşaretleri Belirli Bir Görev Yaptıktan Sonra Tek Tük Spam Oluyorlar Ama Sınırsız Değil Birkaç Tane Spam Ediyor.PS5 te Cyberpunk oynuyorum. Yan görevler hiç bitmiyor mu bu oyunda? Bana sürekli yan gorevler spawn oluyor gibi geliyor. Var mı bilgisi olan?
Yani bu oyunda yan görevleri tamamen bitirebilirim dimi hocam? Sürekli spawn oluyo hiç ugrasmiycam çünkü.Şöyle Anlatıyım Haritanın Bir Kısmında Görevleri temizledin Bundan Kastım Polis Telzisi Ve Soru İşaretleri Belirli Bir Görev Yaptıktan Sonra Tek Tük Spam Oluyorlar Ama Sınırsız Değil Birkaç Tane Spam Ediyor.
Bazı Görevlerde Belirli Bir Ilerleyis Seviyesine Ulaştığında Yan Görev Olarak Otomatik Tanımlanıyor Bunlar Ünlem İşaretiyle Isaretlenir Çoğunlukla Ve Sana Mesaj Yada Arama Yoluyla Sana Iletiliyor Haberi.
Hayır Sürekli Spawn Olmuyor Dediğim Gibi Bazı Görevler Belirli Bir Ilerleyis Sonrası Açılıyor O Kadar.Yani bu oyunda yan görevleri tamamen bitirebilirim dimi hocam? Sürekli spawn oluyo hiç ugrasmiycam çünkü.