Neler Yeni

Cyberpunk'ta ne yapmalıyım?

şakşukacı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Hasan Erener
Bugün oyunu ana hikaye odaklı 25 saat harcayarak bitirdim. Skillerimi taarruz odaklı geliştirdim çünkü çatışmayı seviyorum. Yan görevler duruyor. Oyuna zor modda baştan başlamayı da düşünüyorum.

1- Sizce ilk önce yan görevler, siber saykolar gibi etkinlikleri mi tamamlayayım yoksa new game ile başlayıp en baştan mı yapayım tüm görevleri?

2- Dediğim gibi oyun sonuçta bir RPG. Taarruz odaklı geliştirdim kendimi ve öyle oynadım. Siz hangi tarz ile oynadınız? Sıradaki oynayışımda hangi skilleri açarak, hangi tarz ile oynayabilirim? Yeni oyunda yeni tarz denemek istiyorum.

BabaVoss7

80+ Silver
yan görevleri yapın efenim. kendinize fantazi oluşturabilirsiniz. Sadece yumruk kasmak pistol kasmak bıçak kasmak gibi

Mustafa_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
990
İsim
Mustafa
Bugün oyunu ana hikaye odaklı 25 saat harcayarak bitirdim. Skillerimi taarruz odaklı geliştirdim çünkü çatışmayı seviyorum. Yan görevler duruyor. Oyuna zor modda baştan başlamayı da düşünüyorum.

1- Sizce ilk önce yan görevler, siber saykolar gibi etkinlikleri mi tamamlayayım yoksa new game ile başlayıp en baştan mı yapayım tüm görevleri?

2- Dediğim gibi oyun sonuçta bir RPG. Taarruz odaklı geliştirdim kendimi ve öyle oynadım. Siz hangi tarz ile oynadınız? Sıradaki oynayışımda hangi skilleri açarak, hangi tarz ile oynayabilirim? Yeni oyunda yeni tarz denemek istiyorum.
286,5 saat steam oynama sürem var 2 kez bitirdim. İlkinde senin gibi biraz da yan görevlerle sokak çocuğu güç odaklı erkek karakterle oynadım. 2. Seferde şirketçi gizlilik kadın karakterle oynadım ve tüm yan görevleri ve ncpd görevlerini bitirdim. İlk oynadığımla ikinci oynadığım oyun arasında fark vardı hikaye cinsiyete göre baya değişiyormuş gibi hissettim. Kadınsın diye aşşağılayanların ağzına namluyu sokuyordum aşırı zevk veriyordu .d

Miragess

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Onur Tk
ben oyunları genelde her detayına kadar oynayıp bitirmeyi seviyorum ve bir daha bitirmiyorum zaten bitirmişsin hikayeyi o yüzden en baştan zor modda başla yine taarruz odaklı geliştir ama yan görevleri yaparak bitir sıkıldığın yerde bırakırsın, daha çok içine çeker oyun bu şekilde seni.

Cihangir

80+ Gold
ben 21 saat oynadım rdr bitince devam ederim yan görevlerde bazen takılıyorum sinir bozucu

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,859
İsim
Akın Taşkan
Ben bir türlü oynayamıyorum acayip karışık bir Dünyası var gözümle cima ediyor gibi hissediyorum hep ilk giriş görevinden sonra takılıyorum ne yapacağımı çözemiyorum malım galiba.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,971
İsim
tümen dağ
Yan gorevleri oyna

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR