bilmiyorum cyberpunk o kadar iyi bi oyun değil değmez150tl oyundan daha ucuza geliyor birde sistem derdi yok yani
Oyunu seviyorsan değer. Oyunu baştan sona 2 kez bitirdim. 3. savedeyim ve tekrar bitirmek için yardırıyorum. Bence değer. Ancak oyunu sevdiğinden emin olman gerek. Eğer emin değilsen para boşuna gider.2,5tl toplam yan girevler falan 75 saat süruyor 150tl ama ben oyun parasina bir sey demem sistem yok yani varda çöp oynasam yeter
Genelde save yapabiliyorsun ben mesela birinin save dosyasına açanın annesi ölsün girmeyin yazmış adını girdim ve save ini mahvettimAga save dosyasi seyi ise yarar mi genelde farkli pclerde oynuyoz oluyor sonradan aktarsam çalişir mi
Eminim 15 saat izledim tam bitirmedim güzel yaniOyunu seviyorsan değer. Oyunu baştan sona 2 kez bitirdim. 3. savedeyim ve tekrar bitirmek için yardırıyorum. Bence değer. Ancak oyunu sevdiğinden emin olman gerek. Eğer emin değilsen para boşuna gider.
bana göre balon sizi bilmemhem bitirdiğim ilk AAA oyun olur oynarsam hemde güzel gibi yaa pahali değil
O zaman oyna.E
Eminim 15 saat izledim tam bitirmedim güzel yani
bizim burda saatİ 4Tl olan 3tane var2.5 TL nerede?
Hangi sistemin saati 2.5?