Neler Yeni

D.A 2. El 1900TL Lik Sistem

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Arkadaşlar şuanda 1900TL ye 0 olarak apu sistem alamıyoruz. Ama 2. elde abdullah abininde gösterdiği gibi tek tek toplanarak çok uygun fiyata çok güzel sistemler kurulabiliyor, bu video da örnek. Bütçesi çok az olan arkadaşlar için çok güzel bir video olmuş. Siz neler düşünüyorsunuz?
Ekonominin tek dokunamadığı adam @Abdullah Hacıgül :D.

Son düzenleme:

Barneystinson

80+ Silver
Valla abdullah abi ekonomi bakanı sen ol

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,814
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Arkadaşlar şuanda 1900TL ye 0 olarak apu sistem alamıyoruz. Ama 2. elde abdullah abininde gösterdiği gibi tek tek toplanarak çok uygun fiyata çok güzel sistemler kurulabiliyor, bu video da örnek. Bütçesi çok az olan arkadaşlar için çok güzel bir video olmuş, Siz neler düşünüyorsunuz?
Bu yorumu tekrar atıyorum fakat malesef böyle
dolar yüzünden kalite fena düşmüş Abdullah abi en iyi pcyi toplamaya çalışsa bile
eskiden 2999tlye SIFIR
şimdi 1900 TL'ye Monitörsüz ve 2.el çoğu parça (ram ve ssd hariç)

Mehmet Can

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
396
İsim
Mehmet can
Arkadaşlar şuanda 1900TL ye 0 olarak apu sistem alamıyoruz. Ama 2. elde abdullah abininde gösterdiği gibi tek tek toplanarak çok uygun fiyata çok güzel sistemler kurulabiliyor, bu video da örnek. Bütçesi çok az olan arkadaşlar için çok güzel bir video olmuş, Siz neler düşünüyorsunuz?
Vallaha alasım geliyor aynı parçaları 2.el.

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu yorumu tekrar atıyorum fakat malesef böyle
dolar yüzünden kalite fena düşmüş Abdullah abi en iyi pcyi toplamaya çalışsa bile
eskiden 2999tlye
şimdi
O sistem 0 ve büyük bir indirim ile çıkan bir sistem 1000 TL fazla ama bu sistem 2. el ve 1000 TL daha az.

JATDAV

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,478
İsim
Jatdav
Instagram
Jatdav#7081
Steam
https://steamcommunity.com/id/bfjatdav/
Halk V5'den çok daha iyi sistem olmuş.

Yaklaşık bir ay önce bir konu açtım 1600 tl pc toplama diye. Neredeyse bir kaç kişi hariç herkes benle dalga geçmişti 1600 tl'ye pc mi toplanır diye, şimdi herkes Apo abi efsane sistem toplamış, çok iyi pc diyor. Gülünç açıkçası :)

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,050
İsim
Lokman Açil

Abdullah abi 8.nci dakikada forumdaki açılan konulara laf söylemiş haklıda ailemizi üzmeye hiç gerek yok benimde sistemim o kadar iyi değil leptopum vardı sırf yeni bilgisayar almayayım diye 2.el masaüstü bilgisayar ile takas ettim şu anda memnunun hamd olsun benim yerimde olmak isteyen birsürü insan olabilir :)

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,400
İsim
Kaan
bence çok iyi tek sorım şu eğer ben işlemciye oc yaparsam valorantta yada fortnite e falan fps artar mı br de ben bunu alırsam ssd im var zaten anakartı mı yükseltmek mantık lı yoksa ramımı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,079
Üyeler
167,243
Son üye
rocco9090
Top Bottom