Neler Yeni

D.A Yeni Sistem Hakkındaki Fikrim

Bermud4

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
615
İsim
Ahmet Aydın
dediğin kadar kolay olsaydı herkes dediğin gibi sistem toplardı. bu işin arka tarafını bilmiyoruz ama gördüğüm kadarıyla her parça en iysi olmuyor. satılmayan parçalar koyulabiliyor bunun içinde kronik sorunlu donanımlar da var.

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Geliri yüksek olmaz. Satıcı ucuz üründen mi yoksa pahalı üründen mi daha fazla kazanç sağlar?
Bütçesi yüksek olan adamda alacak düşük bütçe için olmayacak yani, ben 3k fiyata 2060 lı sistem kur demiyorum yani kurarsa ne kurar mesela 3k lık downgrade de a320 anakart 1600af rx570 olabilir demek istediğim şey aşırı indirim değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ee 7-8K lık bir sistem olursa bütcesi yetmeyen çogu kişi var bu seferde az satılır.
Ve düşük bütçe sistem isteyen kişi sayısı çok fazla düşük bütçe sistemler genelde daha çok satar çünkü türkiyede yaşıyoruz asgari ücret alan bir kişinin 3k lık sistem alması bile zor.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Ee 7-8K lık bir sistem olursa bütcesi yetmeyen çogu kişi var bu seferde az satılır.
Öyle olmuyor. Mesela Adamın bütçesi 4k diyelim. Sistem çıkıyor stok hali 4.7k. Alacak kişi şuna fazladan 700 veriyim diyor.

Bütçesi yüksek olan adamda alacak düşük bütçe için olmayacak yani, ben 3k fiyata 2060 lı sistem kur demiyorum yani kurarsa ne kurar mesela 3k lık downgrade de a320 anakart 1600af rx570 olabilir demek istediğim şey aşırı indirim değil.

Ve düşük bütçe sistem isteyen kişi sayısı çok fazla düşük bütçe sistemler genelde daha çok satar çünkü türkiyede yaşıyoruz asgari ücret alan bir kişinin 3k lık sistem alması bile zor.
Daha düşük parçalar olur ama indirim olmaz.

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Öyle olmuyor. Mesela Adamın bütçesi 4k diyelim. Sistem çıkıyor stok hali 4.7k. Alacak kişi şuna fazladan 700 veriyim diyor.

Daha düşük parçalar olur ama indirim olmaz.
Yani hadi benim dediğimi yapmak zor ki emin ol aslında ülkedeki her firma çok çok fazla kazanıyor böyle birşeyi kabul rahatça ederler ama işlerine gelmez neyse, en azından yaptığı sistemde her parçanın 1 2 tane de downgrade i olsun ama mesela şöyle rtx 2060 lı sistem çıktı diyelim işlemcide 3500x bunu 1660S ve 1600 af yapabilelim en azından, indirimide 100 150 lira olsun onlara bu dokunmaz bile.

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Oda senin düşüncen kardeşim bunun gelirinide hesaba kat bakalım ülkede her gün kaç kişi PC alıyor ve herkesin bütçesi farklı..

Ben düşüncemi söyledim sistemim var fakat sistemi olmayan çok ve herkesin bütçesi farklı, bunu yapmak anlaşmak evet kolay değil zor fakat geliride çok olacağı için belirli stokla neden yapılmasın?
bütçeye bişey demiyorum öyle bir downgrade olmaz, olamaz onun yerine 3.000 lik sisteme bakın saçma olur öyle bir downgrade

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
bütçeye bişey demiyorum öyle bir downgrade olmaz, olamaz onun yerine 3.000 lik sisteme bakın saçma olur öyle bir downgrade
Sistemim var yazdım? belli yazımı okumadığın zaten, bu benim bir fikrim dostum ben sistemimi aldım zaten almayan arkadaşlara üzülüyorum kendimi düşünen bir insan olmadım olmayacağım :)

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Sistemim var yazdım? belli yazımı okumadığın zaten, bu benim bir fikrim dostum ben sistemimi aldım zaten almayan arkadaşlara üzülüyorum kendimi düşünen bir insan olmadım olmayacağım :)
bakın kısmını başka bir şekilde yazdım az türetin şunu kafanızda direkt okuduğunuz gibi yazmayın, kusura bakmayın her chatte bir agresiflik ve anlamsızca artistlik var sizde engelliyorum iyi günler

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
bakın kısmını başka bir şekilde yazdım az türetin şunu kafanızda direkt okuduğunuz gibi yazmayın, kusura bakmayın her chatte bir agresiflik ve anlamsızca artistlik var sizde engelliyorum iyi günler
İstediğini yap dostum umrumda değil :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,531
Üyeler
166,225
Son üye
General47
Top Bottom