30 haziran son gün demişlerdi sanki öyle hatırlıyorum.bende PC gelmesini bekliyorum
Bende 4 gün önce yolladım henüz cevap yokMail gönderdim ama cevap gelmedi. Aramayı düşünüyorum.
Hepimiz aynı durumdayız sanırım.Bende de bir hafta civarı oldu mail atalı bugün aradım birinci sıraya geldim ve telefonu kapadılar.Niye bu kadar kötü müşteri hizmetleri benim 1 saatim çöpe gitti.
şuan konuyla biraz alaksız ama müşteri hizmetlerini en son ne zaman aradınız ben yaklaşık 55dk bekledim sıra bana geldi telefonu kapattılar aldığım sistem hakkında bilgi almak istiyordum da.müşteri hizmetlerini aradığımda kod gönderildiği zaman kullanabilecek diyordu
Bende de öyle oldu rezil müşteri hizmetleri itopyanın.şuan konuyla biraz alaksız ama müşteri hizmetlerini en son ne zaman aradınız ben yaklaşık 55dk bekledim sıra bana geldi telefonu kapattılar aldığım sistem hakkında bilgi almak istiyordum da.
müşteri hizmetlerini aradığımda kod gönderildiği zaman kullanabilecek diyordu
Sabah saatlerinde ararsan ulaşırsın. Ancak gün içinde zor ulaşılıyorşuan konuyla biraz alaksız ama müşteri hizmetlerini en son ne zaman aradınız ben yaklaşık 55dk bekledim sıra bana geldi telefonu kapattılar aldığım sistem hakkında bilgi almak istiyordum da.